04:31 , 1401/4/1
کد خبر: 000012151
بازدید: 1188

مروری بر نتایج یک مطالعه جدید؛

ویتامین‌ها و مکمل‌ها برای اکثر مردم بی‌فایده هستند

میلیون‌ها نفر هر روز ویتامین‌ها و مکمل‌ها را به امید جلوگیری از بیماری قلبی و سرطان مصرف می‌کنند، اما یک گزارش جدید نشان می‌دهد که برای این فرضیه شواهد و مستندات محکمی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایونا، طبق گزارش جدیدی که در “مدیسن نت” منتشر شده، در حالی که تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف مولتی ویتامین روزانه ممکن است کمی خطر سرطان را کاهش دهد، تصویر بزرگ‌تر نشان می‌دهد که شواهد کافی وجود ندارد که بگوییم مکمل‌ها می‌توانند به پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان کمک کنند.

با این حال، شواهد کافی وجود دارد که نشان می‌دهد مکمل‌های بتاکاروتن ممکن است در واقع خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند، به ویژه در میان افرادی که در معرض خطر هستند و همچنین ممکن است احتمال مرگ بر اثر بیماری قلبی را افزایش دهند. علاوه بر این، ویتامین E هیچ مزیتی برای پیشگیری از سرطان یا بیماری قلبی ندارد.

اینها نکات اصلی گزارش جدید کارگروه خدمات پیشگیرانه ایالات متحده است، هیئتی مستقل از کارشناسان ملی که به طور منظم نتیجه مطالعات خود و توصیه هایشان در حوزه سلامت و مسائل بهداشتی پیشگیرانه را ارائه می کنند. این گزارش در واقع بروز رسانی موضع این گروه مطالعاتی در سال 2014 در این زمینه است.

بیشتر  بخوانید: واقعیت هایی که شاید هنوز درباره مکمل های آهن ندانید!

دکتر مایکل بری، نایب رئیس کارگروه هشدار داد: «این یک پیام منفی نیست، و نمی‌گوید که در ویتامین‌ها و مواد معدنی هیچ [مزایای پیشگیری از سرطان یا بیماری قلبی] وجود ندارد». بری مدیر برنامه تصمیم گیری های پزشکی آگاهانه در مرکز علوم تصمیم گیری سلامت در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون است.

وی در این زمینه ادامه داد: "ما خواستار تحقیقات بیشتر با پیگیری طولانی تر و همچنین مطالعات در بین گروه های نژادی و قومی مختلف شدیم تا ببینیم آیا تفاوت هایی وجود دارد."

این توصیه ها بر اساس بررسی 84 مطالعه در مورد مولتی ویتامین ها، مکمل‌ها و بیماری های قلبی عروقی و خطر سرطان در بزرگسالان سالم و غیر باردار است که بین ژانویه 2013 و فوریه 2022 منتشر شده اند.

بیشتر بخوانید: مکمل‌ کلسیم می‌تواند برای بیماران قلبی مسن مشکل ایجاد کند

الیزابت اوکانر گفت: «در بیشتر موارد، ویتامین ها و مواد معدنی سرطان یا بیماری قلبی [خطر] را کاهش ندادند. اوکانر یکی از محققانی است که به تجزیه و تحلیل مطالعات و اعلام نتایج مبنی بر آن کمک کرده است.

تحقیقات نشان داد که در بین افرادی که مولتی ویتامین مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که از قرص‌های ساختگی یا دارونما استفاده می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان 7 درصد کاهش می‌یابد. با این حال، مطالعاتی که منجر به این نتیجه‌گیری شد، محدودیت‌هایی از جمله پیگیری کوتاه مدت داشت. اوکانر گفت: «اگرچه این یافته از نظر آماری معنادار بود، اما سؤالاتی درباره تاثیر بلند مدت آنها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: مکمل های ویتامین D در پیشگیری از دیابت تاثیر ندارند

نکته مهم این است که توصیه های جدید برای افرادی که کمبودهای تغذیه ای شناخته شده یا مشکوک دارند یا نیازهای ویژه دارند، مانند افرادی که باردار هستند یا ممکن است باردار شوند و به اسید فولیک نیاز دارند، اعمال نمی شود.

 

این توصیه ها به صورت آنلاین در 21 ژوئن در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد.

 

دکتر جنی جیا، که سرمقاله ای را به همراه مطالعه جدید نوشت، گفت: "مکمل ها، ویتامینها و مواد معدنی را نمی توان برای آمریکایی هایی که سالم هستند یک شانس طلایی به شمار آورد." جنی جیا مدرس طب داخلی عمومی در دانشکده پزشکی فاینبرگ دانشگاه نورث وسترن در شیکاگو است.

او گفت به جای مصرف ویتامین‌ها، روی خوردن یک رژیم غذایی متعادل که سرشار از میوه ها و سبزیجات است، ورزش منظم و انجام تست های غربالگری توصیه شده تا برای کمک به پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان بر آنها تمرکز کنید. جیا خاطرنشان کرد: «استفاده از ویتامین‌ها و مواد معدنی باعث کاهش تمرکز بر این مولفه ها می شود و برای بزرگسالان سالم آمریکایی حداقل فایده را داشته یا هیچ فایده‌ای ندارند».

بیشتر بخوانید: مصرف مکمل ها در بارداری عوارض زایمان را کاهش می دهد

دکتر مارک مویاد از دیگر محققان دانشگاه میشیگان است. او دید متفاوتی دارد، به خصوص در مورد مولتی ویتامین های روزانه. مویاد که هیچ ارتباطی با این تحقیق نداشت، گفت: «ویتامین ها و مکمل ها ممکن است سرطان را کاهش دهند و حتی اگر این کاهش اندک باشد، این موضوع کمی نیست.

مویاد پیشنهاد کرد: «اگر مکمل‌ مصرف می‌کنید، به دنبال مکمل‌هایی باشید که سابقه بهتری دارند.

در پایان اینکه، مسئول شورای تغذیه، که نماینده صنعت مکمل‌ها است، به درخواست‌ها برای اظهار نظر در مورد این گزارش، پاسخی نداده است.

بیشتر بخوانید: موادی بهتر از قرص های مولتی ویتامین!

 

نظر شما






نظرات

اخبار پر بازدید