11:41 , 1401/10/17
کد خبر: 000018355
بازدید: 1273
فواید گل نسترن برای سلامتی/ از کاهش التهاب تا درمان آکنه

فواید گل نسترن برای سلامتی چیست؟ میوه گل نسترن خوردنی است؟ خواص و مضرات گل نسترن چیست؟

عکس گل نسترن قرمز را از کجا پیدا کنیم؟ گل نسترن قرمز را از کجا بخریم؟ خواص گل نسترن برای مو چیست؟ عوارض گل نسترن چییست؟ خواص گل نسترن قرمز چیست؟ خواص دمنوش گل نسترن چیست؟ خواص گل نسترن چیست؟ خواص میوه گل نسترن برای کبد تاثیر دارد؟

به گزارش خبرنگار سلامت ایونا، منبع اصلی فواید گل نسترن، میوه ریز آن است که به نام رز هیپ یا گل سرخ شناخته می شود، که در طول تاریخ برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شده است.

بیشتر بخوانید: برای سرماخوردگی چه دمنوشی مناسب است؟

گل نسترن چه فوایدی دارد؟

امروزه از خواص دارویی گل نسترن عمدتاً برای موارد زیر استفاده می شود:

کاهش التهاب مفاصل

خواص ضد التهابی بیوفلاونوئیدهای گل نسترن می تواند به تسکین درد بیماری مزمن روماتیسم، آرتریت و نقرس کمک کند.

تسکین دهنده آفتاب سوختگی و آکنه

 اسانس گل نسترن به طور گسترده ای در درمان های موضعی علیه آکنه و تحریک پوست استفاده می شود.

دیگر فواید گل نسترن

علاوه موارد گفته شده، خواص دارویی گل نسترن برای کاهش درد معده، التهاب داخلی و اسهال نشان داده شده است.

میوه گل نسترن چه فوایدی دارد؟

به طور سنتی، میوه گل نسترن، برای درمان تعدادی از بیماری های عفونی، آنفولانزا، سرماخوردگی، سنگ کیسه صفرا و کمبود ویتامین C (اسکوروی) و بسیاری از بیماری های دیگر استفاده می شود.

ماجرای پیدا کردن گل نسترن چیست؟

گل نسترن به طور رسمی در سال 1819 توسط یک دریانورد و کاشف انگلیسی کشف شد. ریشه نام این گیاه از یونان باستان kunorodon و لاتین Rosa canina گرفته شده است که همه آنها به معنای " گل نسترن" است. نام لاتین دیگر این گیاه aquilentum است.

گل نسترن به خاطر ارزش آشپزی، دارویی و آرایشی خود شناخته شده است. این اصطلاح به پوسته گوشتی گفته می شود که دور دانه های درختچه گل نسترن پیچیده شده است.

استفاده دارویی از این گیاه به زمان بقراط برمی گردد که از ریشه آن برای التیام زخم ناشی از گاز گرفتن سگ استفاده می کرد. از این رو Rosa canina ، گل نسترن یا رز سگ نامیده می شود.

توجه داشته باشید که نام دیگر مرتبط با این گیاه، اگلانتین، خود گل را توصیف می کند، نه میوه را.

گل نسترن در یونان باستان

در یونان باستان از این گل برای درمان سرماخوردگی و التهاب گلو استفاده می شد.

این گیاه با محتوای بالای ویتامین C در طول جنگ جهانی دوم بسیار مفید بود. فرماندهان انگلیسی آن را برای تقویت سلامت سربازان در خطوط مقدم جبهه توزیع کردند.

سرخپوستان آمریکایی هدف کاملاً متفاوتی از این گیاه داشتند. آنها تأیید کردند کسانی که پرزهای میوه را می خورند در قسمت پشت خود از درد وحشتناکی رنج می برند.

 

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید