همه مردم مرباها و ترشیجات خانگی را به نمونه های صنعتی ترجیح می دهند در این مطلب قصد داریم یک دستور پخت مربای خانگی بسیار لذیذ را با شما به اشتراک بگذاریم.
طرز تهیه مربای البالو و شربت البالو ، برای مربای البالو چقدر اب بریزیم، طرز تهیه مربای آلبالو به صورت تصویری، چاشنی مربای آلبالو، عکس مربای البالو، مربای البالو خانگی چگونه درست می شود؟ انواع مربای آلبالو چیست؟
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آلبالو بدون هسته | یک و نیم کیلو گرم |
شکر دانه ریز | یک کیلو گرم |
آب لیمو تازه | یک قاشق چایی خوری |
کره | اختیاری |
افزودن کره به شما کمک می کند تا مرباهای مختصری به دست آورید و همچنین از ایجاد کف در هنگام جوشیدن جلوگیری می کند. 2 شیشه بزرگ به عنوان 20 وعده محاسبه می شود.
در صورت تمایل می توانید با افزودن چوب دارچین مربای آلبالوی خانگی خود را طعم دار کنید.
دانه ها و ساقه های آلبالو را جدا کرده، آن ها را کاملا بشویید و خشک کنید.
آلبالوهای خشک شده را در قابلمه بریزید و شکر اندازه شده را اضافه کنید و بگذارید یک شب بماند.
آلبالو ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آلبالو ها و شکر یکپارچه شود. آرام آرام شروع به هم زدن مواد داخل قابلمه کنید تا شیره آن یکنواخت شود. زمانی که شروع به جوشیدن کرد هم زدن را متوقف کنید.
در این مرحله می توانید کره و آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن لیمو 2-3 دقیقه دیگر بجوشانید و حرارت را خاموش کنید.
آن را در حالی که داغ است داخل شیشه ها بریزید و درب آن را ببندید و زیر و رو کنید . در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگهدارید
فراموش نکنید که آن را با نان تست سرو کنید. :)
بیشتر بخوانید: دستور تهیه مربای میوه گل نسترن؛ مربای خوشمزه و مقوی
آلبالو ذخیره کاملی از ویتامین ها و مواد معدنی است، سرشار از ویتامین های A و C، سدیم، پتاسیم، کلسیم و مواد معدنی فسفر است. آلبالو حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند بتاکاروتن و ویتامین E است. اگر بخواهیم خواص آلبالو برای سلامتی را نام ببریم: