05:24 , 1401/6/14
کد خبر: 000015133
بازدید: 1510
طرز تهیه فوری ماکارون در خانه + نکات مهم پخت

ماکارون، کوکی های فرانسوی کوچک، شیک، خامه ای و نرم با طعم بادام تلخ هستند که درست کردنش به همان اندازه طعم لذیذش صبر و حوصله می خواهد. در ادامه دستور پخت این شیرینی های خوش طعم آورده شده است.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، ماکارون های تهیه شده با رنگ های متنوع، طعمی منحصر به فرد و لذیذ دارد. این دسر که ماده اصلی آن آرد بادام است، اولین بار در ونیز تهیه شد. ماکارون هایی که به مرور زمان همه گیر شده اند معمولا در بسته بندی های آماده به فروش می رسند اما این دلیل نمی شود که نتوانیم ماکارون ها را در خانه تهیه کنیم. بنابراین در ادامه مطلب طرز تهیه ماکارون در خانه اورده شده است.

مواد لازم برای دستور پخت ماکارون

75 گرم سفیده تخم مرغ (کهنه)

75 گرم بادام آسیاب شده

150 گرم پودر قند (در صورت امکان بدون افزودنی)

30 گرم شکر گرانول معمولی

10 گرم کاکائو شیرین نشده

1 قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای کرم گاناش

100 گرم شکلات شیری

100 گرم خامه

طرز تهیه سریع ماکارون در خانه + نکات مهم پخت

طرز تهیه ماکارون های خانگی

ابتدا برای خامه، خامه مایع را در قابلمه ریخته و وقتی به نقطه جوش رسید، شکلات ها را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا ذوب شود.

خامه شما در حال حاضر به صورت مایع است پس آن را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

برای ماکارون، سفیده تخم مرغ را با کمی نمک در یک کاسه شیشه ای با سرعت کم همزن مخلوط کنید.

هنگامی که کف ایجاد می شود، شکر گرانول را در 5 نوبت اضافه کنید.

هم زدن با سرعت زیاد ادامه داشته باشد تا زمانی که به غلظت کف اصلاح برسد. (در این قسمت می توانید رنگ خوراکی اضافه کنید)

بادام و کاکائو و نیمی از پودر قند را با هم الک می کنیم و به مواد اضافه میکنیم و بدون له شدن سفیده ها با حرکات ظریف از پایین به بالا مواد را مخلوط می کنیم.

سپس نصف دیگر مواد را اضافه کرده و به همین ترتیب مخلوط می کنیم.

مخلوط ماکارون را درون قیف شیرینی پزی ریخته و در سینی فر به صورت دایره وار می ریزیم باید این نکته رادر نر داشت که فاصله هر ماکارون ریخته شده در سینی فر با ماکارون بعدی 3 تا 5 یانتی متر فاصله داشته باشد.

سپس سینی ماکارون ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

بگذارید تا ماکارون ها خنک شود.

کرم گاناش را بین ماکارون ها ریخته و پس از 1 روز سرو کنید.

طرز تهیه سریع ماکارون در خانه + نکات مهم پخت

نکاتی درباره پخت ماکارون 

1 ماکارون معادل تقریباً 175 کالری است.

مهمترین ترفند پخت ماکارون این است که سفیده تخم مرغ باید جدا شده و دو روز در یخچال بماند سپس استفاده شود

اندازه مواد را با ترازو دقیق اندازه بگیرید

بعد از اینکه ماکارون ها را در سینی فشار دادید باید 3 بار به پیشخوان (سینی) ضربه بزنید تا حباب های ایجاد شده در حین هم زدن ار بین برود

اگر ماکارون ها را کمتر از زمان گفته شده در فر نگه دارید مانند آدامس می شود، اگر زیاد نگه دارید خشک می شود. 15 دقیقه کافی است. در 12 دقیقه اول هرگز در فر را باز نکنید

به ماکارون ها در حالی که داغ هستند دست نزنید

سفیده ها را باید با همزن بزنید تا به غلظت کف ریش برسد. اگر به این غلظت رسیدید و به هم زدن ادامه دهید سفیده ها از بین می رود

باید همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و بعد آن را الک کنید.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید