04:09 , 1401/5/23
کد خبر: 000014813
بازدید: 2284
طرز تهیه کیک شیفون 4 تخم مرغی

کیک شیفون ترکیبی بین کیک کره ای و کیک اسفنجی است. مانند کیک کره ای حاوی چربی است، اما با افزودن سفیده تخم مرغ کمی زده شده و بافت کرکی آن به دست می آید. در ادامه دسور پخت این کیک بی نظیر را به شما آموزش خواهیم داد.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna،  کیک شیفون ترکیبی بین کیک کره ای و کیک اسفنجی است. مانند کیک کره ای حاوی چربی است، اما با افزودن سفیده تخم مرغ کمی زده شده و بافت کرکی آن به دست می آید، این روش از دستور کیک اسفنجی قرض گرفته شده است. که به جای کره، مارگارین یا روغن نباتی استفاده می کند.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک شیفون (کیک ابری)

تخم مرغ 6 عدد (سفیده ها را جدا کنید)

6 فنجان قهوه پودر قند

آرد ۶ فنجان قهوه (۲ بار الک کنید)

1 لیوان کوچک آب پرتقال

پوست پرتقال 1 عدد

2 بسته بیکینگ پودر

2 بسته وانیل

کمی نمک

10 قطره آب لیمو

طرز تهیه کیک شیفون (کیک ابری) چگونه است؟

زرده و سفیده 6 عدد تخم مرغ را جدا کرده و پودر قند را داخل زرده ها اضافه کرده و حدود 6_7 دقیقه خوب هم می زنیم.

سپس آب و پوست پرتقال را اضافه کرده و 4 دقیقه دیگر هم بزنید.

سپس آردی را که الک کرده بودیم با بکینگ پودر و وانیل به مخلوط اضافه می کنیم. آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

از طرف دیگر کمی نمک و 10 قطره لیمو به سفیده هایی که جدا کرده ایم اضافه می کنیم و با سرعت زیاد هم می زنیم تا شبیه برف شوند (وقتی کاسه را زیر و رو می کنید سفیده ها ثابت می مانند. آنها نمی ریزند)

سپس سفیده تخم مرغ را به آرامی در 3 نوبت جداگانه با کفگیر به مخلوط کیک دیگر اضافه کنید. داخل قالب کیک شیفون  که فقط کف آن را چرب کرده ایم میریزیم.

داخل فر در دمای 160 درجه  که از قبل گرم شده حدود 45_50 دقیقه می گذاریم.

کیک خنک شده را با کمک چاقو از لبه های آن برش می دهیم و از قالب خارج می کنیم و در ظرف سرو می گذاریم.

Şifon kek tarifi ve yapılışı: Şifon kek nasıl yapılır? Kaç dakikada pişer?

نکات آشپزی مهم در پخت کیک شیفون

روغن: هر روغن گیاهی برای کیک شیفون مناسب نیست. روغن کانولا و آفتابگردان و روغن بادام و گردو بهترین کاربرد را دارند. اگر دوست روغن های متفاوت را امتحان کنید روغن زیتون می تواند گزینه مناسبی باشد.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید