شیرینی نارگیلی را می توانید بدون فر در خانه به راحتی آب خوردن درست کنید.
چگونه در خانه بدون فر شیرینی نارگیلی درست کنیم؟
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های محبوب سفره های ایرانی است که بیشتر در مهمانی ها و مجالس استفاده می شود. شب یلدا نزدیک است و خانم های خانه دار با سلیقه هم دوست دارند هنرنمایی خود را به ضیافت این سفره قرمز اضافه کنند. در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر آورده شده است. باید این موضوع مهم را اضافه کنیم که طعم شیرینی نارگیلی بدون فر با شیرینی نارگیلی با فر هیچ فرقی ندارد و هر دو یک طعم را می دهند.
برای تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر باید شکر، نصف تخم مرغ و نصف روغن را با هم میکس کنید. برای اینکار می توانید از مخلوط کن استفاده کنید. (2 دقیقه میکس کنید) این کار را تا زمانی که مواد به صورت یکدست شود باید ادامه دهید.
بعد از یک دست شدن مواد باید آن را درون یک تابه روی حرارتی ملایم قرار دهید.
در ادامه باقی مواد را به جز پودر نارگیل به مواد درون تابه اضافه می کنیم. باید مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید. این کار را تا 10 دقیقه انجام دهید.
سپس مایع شیرینی را داخل یک ظرف در بسته میریزیم. کناری می گذاریم تا خنک شود.
در این مرحله باید داخل یک قابلمه بزرگ سه پایه قرار دهید روی قابلمه دم کنی گذاشته و قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید. این کار را با حرارت ملایم تا 15 دقیقه انجام دهید.
مواد شیرینی را داخل قیف بریزید. داخل یک سینی را کاغذ روغنی بگذارید. مواد شیرینی را را روی سینی با فاصله قیف بزنید. سپس سینی را روی سه پایه بگذارید. دم کنی را روی قابلمه قرار دهید.
20 دقیقه برای پخت شیرینی ها زمان لازم است.
اگر میخواهید روی شیرینی هایتان طلایی شود کافی است برای 10 دقیقه شیرینی ها را با کاغذ روغنی برگردانید.