به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا، کله پاچه را می توان صبحانه محبوب ایرانی ها دانست که به خصوص در نیمه دوم سال در حجم قابل توجهی مورد استفاده قرار می گیرد. تا ماه گذشته شرایط به گونه ای بود که اگر فردی قصد خوردن این خوراک محبوب برای صبحانه را داشت می توانست برای یک نفر با هزینه ای حدود 100 تا 150 هزار تومان که هزینه به نسبت معقولی (در قیاس با قیمت سایر مواد غذایی) بود این خوراک لذیذ را در طباخی ها میل کند. اما ظاهرا طی هفته های اخیر گویا قیمت این خوراک محبوب حدود بیش از 10درصد افزایش یافته است.
بدین ترتیب در میادین قیمت یک دست کله پاچه در آذر ماه امسال و با افزایش 10 درصدی به 149 هزار تومان رسیده است.
همچنین قیمت دل و جگر هم در آذر ماه افزایش پیدا کرده که این افزایش قیمت در قیاس با کله پاچه به مراتب بیشتر بوده و به حدود 23 درصد رشد قیمت، هر کیلو جگر سیاه، دل و قلوه گوسفندی با قیمت 278 هزار تومان به فروش می رسد که با این افزایش قیمت می توان گفت از ابتدای امسال قیمت دل و جگر حدود 130 درصد افزایش یافته است.