12:24 , 1401/10/5
کد خبر: 000016879
بازدید: 1832
طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر/ فوری، لذیذ، هوس انگیز

اگر به دنبال درست کردن کیک های فنجانی شیرین و خوشمزه بدون فر هستید این مطلب مخصوص شماست. تا انتها با ما همراه باشید.

چگونه کیک فنجانی را بدون فر درست کنم؟

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، این کیک های فنجانی با اینکه بدون فر درست می شوند اما هیچ تفاوتی با کیک هایی که در فر درست می کنید ندارد. کسانی که کیک فنجانی را امتحان نکرده اند، حتما باید آن را امتحان کنند. کیک های فنجانی که می توانید با لیمو، گردو یا پرتقال درست کنید و از عطر مدحوش کننده آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شیفون 4 تخم مرغی

مواد لازم برای طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری شیر

1.5 قاشق چایخوری شکر

2 قاشق چایخوری آرد

2 قاشق سوپ خوری کاکائو

1 بسته وانیل

1 بسته بیکینگ پودر

نصف قاشق چایخوری روغن

1 فنجان فندق، گردوی خرد شده

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر در قابلمه

برای کیک، تخم مرغ ها و شکر را در کاسه ای هم بزنید.

روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

در آخر کاکائو، فندق، وانیل، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و هم می زنیم.

فنجان های خود را روغن بزنید و مایع کیک آماده شده را میان فنجان ها تقسیم کنید.

فنجان ها در یک ردیف در یک قابلمه که به اندازه کافی بزرگ است، قرار می گیرند و کمی کمتر از نیمی از فنجان ها داخل قابلمه با آب گرم پر کنید.

قبل از بستن درب قابلمه، روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بخار روی کیک ها نریزد.

سپس درب آن را می بندند و اجاق گاز را با حرارت زیاد روشن می کنند تا آب بجوشد.

سپس به مدت 20 دقیقه بدون باز کردن درب آن را می جوشانند.

سپس شعله گاز را کم کنید و 15 دقیقه دیگر بدون باز کردن درب، اجازه دهید کیک به صورت کامل بپزد.

سپس کیک را از فنجان ها خارج کرده و سرو کنید..

نکات مهم برای تهیه کیک فنجانی در قابلمه

اول از همه، موادی که استفاده می کنید باید تازه و در دمای اتاق باشند.

باید مطمئن شوید که فنجان هایی که استفاده می کنید در برابر حرارت مقاوم باشند. لیوان چینی بهترین انتخاب در این زمینه خواهد بود.

قرار دادن قالب های کاغذی یکبار مصرف کیک در فنجان ها به شما کمک می کند تا کیک های خود را به راحتی از فنجان خارج کنید.

قبل از اینکه فنجان های خود را در قابلمه قرار دهید، باید آب را کمی کمتر از نصف فنجان ها پر کنید.

با قرار دادن یک پارچه تمیز زیر درب قابلمه از ریختن بخار روی کیک هایتان جلوگیری می کنید.

می توانید پوست لیمو و پوست پرتقال را به خمیر کیک اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:دستور پخت کیک خانگی کاملا ساده و لذیذ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فوری کیک سیب و دارچین با تزئین گردو

نظر شما






نظرات

اخبار پر بازدید