12:21 , 1401/6/30
کد خبر: 000015434
بازدید: 1952
طرز تهیه کمپوت سیب خانگی+ نکات مهم + میزان کالری

برای تهیه کمپوت نیازی نیست که به یک فروشگاه بروید با داشتن چند سیب می توانید بهترین و سالم ترین کمپوت سیب را تهیه کنید.

طرز تهیه خانگی کمپوت سیب (رسپی جدید)

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز، تهیه کمپوت سیب برای همراهی با وعده های غذایی بسیار آسان است. در عین حال، کمپوت سیب به شما این امکان را می دهد که یک بحران شیرین بسیار ملایم را امتحان کنید.

 مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب خانگی

6-7 سیب متوسط

1.5 فنجان شکر

1 عدد لیمو

7 لیوان آب سرد

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی+ نکات مهم + میزان کالری

طرز تهیه کمپوت سیب چگونه است؟

ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و هسته ها را جدا کنید.

سپس آن را به صورت مکعبی خرد کرده و در قابلمه مناسبی قرار دهید.

آب سرد را به آن اضافه می کنیم و با آب حدود 20 دقیقه روی حرارت متوسط ​​می جوشانیم تا سیب ها نرم شوند.

بعد از پختن سیب ها شکر و آب یک عدد لیمو را اضافه کنید. با حرارت ملایم به جوشیدن ادامه می دهیم.

اجازه دهید 5-10 دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

کمپوت سیب ما بعد از خنک شدن آماده سرو است. می توانید آن را به صورت ولرم هم مصرف کنید. نوش جان.

توجه: اگر کمپوت را با سیب ترش درست می کنید، نیازی به استفاده از آبلیمو ندارید.

نکات مهم در طرز تهیه کمپوت سیب

در صورت تمایل می توانید با افزودن دارچین و میخک به کمپوت سیب خود رایحه ای مطبوع به دست آورید.

اگر نمی‌خواهید سیب‌هایتان در طول دوره‌های زیاد پوسیده شوند و می‌خواهید به نحوی از آن‌ها استفاده کنید، می‌توانید کمپوت‌های کنسرو سیب درست کنید که در گرمای تابستان به شما آرامش می‌دهد و آنها را آماده نگه می‌دارد.

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی+ نکات مهم + میزان کالری

کمپوت به سیب

حتما باید کمپوت سیب را امتحان کنید که ترکیبی از طعم سیب و به است. این کمپوت که ملاقات دو طعم است، کام شما را شاد می کند و دلتان را شاداب می کند.

کالری کمپوت سیب

یک کاسه کمپوت سیب با اندازه متوسط ​​معادل تقریباً 190 کالری است.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید