طرز تهیه پاستیل خوشمزه گیاهی در خانه
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید خوراکی های خوشمزه را به صورت خانگی درست کنید می توانید از دستور مخصوص طرز تهیه پاستیل خانگی (بدون افزودنی) بهره ببرید. به یاد داشته باشید که پاستیل به دلیل ژلاتینی که در طرز تهیه ان وجود دارد برای سلامتی مفید است
مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی (بدون افزودنی)
100 میلی لیتر آب میوه دلخواه شما
6 قاشق چایخوری ژلاتین گیاهی
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری شکر (شکر قهوه ای یا سفید)
طرز تهیه پاستیل (بدون افزودنی) چگونه است؟
آب و ژلاتین را داخل تابه بریزید و مخلوط کنید.
ژلاتین را روی حرارت کم ذوب کنید. مواظب باشید نجوشد.
سپس لیمو و شکر را برای آن اضافه کنید.
بعد از اینکه شکر کاملا آب شد، اجاق را خاموش کنید.
مواد را در قالب بریزید.
بسته به شرایط 2-3 ساعت یا کمی بیشتر در یخچال بگذارید. (بستگی به تنظیمات یخچال دارد)
نوش جان !!