برای تهیه یک همبرگر لذیذ با سس مخصوص و پیاز کاراملی، نیازی نیست به جست و جو بپردازید. در این مطلب طرز تهیه دستور همبرگر لذیذ خانگی و نان همبرگر خانگی آورده شده است.
مواد لازم برای همبرگر لذیذ خانگی (با نان، دستور کوفته)
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، همبرگر یکی از غذاهای فست فودی پرطرفدار است. به راحتی می تواند با تهیه چند مواد ساده یک همبرگر لذیذ خانگی درست کنید.
مواد لازم برای همبرگر خانگی
700 گرم گوشت چرخ کرده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
خردل 1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری ملاس (لازم نیست، اما به شدت توصیه می شود)
برای نان: مایه خمیر، شکر، آب گرم و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم تا مایه حل شود.
روغن، سفیده تخم مرغ، ماست و نمک را اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی به دست آورید.
در مرحله آخر کره نرم شده را در دمای اتاق اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید.
روی کاسه را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت تخمیر شود.
پس از اتمام زمان مایه خمیر، هوای اضافی خمیر را به آرامی ورز دهید.
7 عدد توپک مساوی بگیرید و با دست گرد کنید و روی سینی کاغذ پخت بچینید.
دوباره روی آن را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در سینی بگذارید.
با برس زرده تخم مرغ زده و بدون فشار دادن زیاد روی خمیرها را کنجد بپاشید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
طرز تهیه سس همبرگر خانگی
برای سس همبرگر خانگی؛ تمام مواد سس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن را در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه پیاز کاراملیزه شده
برای پیاز کاراملی شده: پیازها را خلالی خرد کنید. روغن را در تابه ای مناسب گرم کرده و پیازها را اضافه می کنند.
روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا زرد و نرم شود.
شکر و سرکه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مدام هم بزنید به مدت 5 دقیقه تا رنگ کاراملی روشن در بیاید.
به ذائقه خود نمک اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید.
طرز تهیه همبرگر خانگی
برای همبرگر خانگی: گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، ملاس و خردل را در ظرف مناسبی بریزید.
تمام مواد را بدون ورز دادن زیاد هم بزنید
گوشت همبرگر به اندازه کوفته های دیگر ورز داده نمی شوند و موادی مانند آرد سوخاری، تخم مرغ، جعفری در آن گنجانده نشده است.
7 تکه (100 گرم) را از گوشت چرخ کرده جدا کرده و با دست به صورت گلوله درآورید و هر تکه را به شکل صاف و گرد در آورید. (میتوانید با خیس کردن دستهایتان به آن شکل دهید یا از درب شیشه بزرگ استفاده کنید.
روی کوفته ها را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
گریل تفلون یا تابه نچسب را روی اجاق گاز می برند و گرم می کنند.
وقتی ماهیتابه داغ شد، گوشت همبرگر را بدون اضافه کردن روغن در تابه سرخ می شوند.
یک تکه پنیر روی کوفته ها گذاشته و با بستن درب روی آن پنیر آب می شود.