15:09 , 1401/8/1
کد خبر: 000016130
بازدید: 1671
طرز تهیه مربا به خانگی لذیذ+ نکات مهم پخت

مربای به یکی از لذیذترین و محبوب ترین مرباها در ایران است که بیشتر در سفره صبحانه از آن استفاده می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه مربای به خانگی درج شده است.

چگونه مربای به خانگی درست کنیم؟ 

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، میوه به معمولا در فصل پاییز به وفور یافت می شود. میوه به معمولا مانند سیب زرد رنگ است اما پس از پخت مربا رنگ به قرمز تغییر می کند.

مواد لازم دستور مربای به

4 عدد به

شکر دانه ریز 4 پیمانه

3 لیوان آب

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

3-4 میخک

طرز تهیه مربای به؟

به را پوست کنده و برش می دهیم (به ضخامت تقریباً نیم سانتی متر و عرض 2 سانتی متر).

پس از خلال شدن به، آنها را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم چند ساعت بماند.

بعد از اینکه شکرها شروع به ذوب شدن کردند داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه می کنند.

مربا را می جوشانند تا به غلظت دلخواه برسد.

آب لیمو و میخک را نزدیک به خاموش کردن شعله گاز اضافه می کنند و بعد از چند دقیقه جوشیدن بدون اینکه صبر کنید مربا به خنک شود، آن را در شیشه ها تقسیم کرده و درب آن را ببندید.

نکات مهم برای پخت مربای به خانگی

به خورد شده و شکر را باید در ظرفی ریخته و آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید

نزدیک به خاموش کردن اجاق گاز باید آب لیمو و میخک اضافه کنید.

قبل از سرد شدن مربا باید آنها را داخل شیشه بریزید.

مربای به چند دقیقه جوشانده می شود و چرا سفت می شود؟

به طور کلی مربای به را به مدت 30-40 دقیقه می جوشانند. می توانید زمان جوش را با توجه به ذائقه و غلظتی که دوست دارید تنظیم کنید.

اگر به خوب پخته نشود، سفت شدن مربای به شما اجتناب ناپذیر است.

نظر شما






نظرات

اخبار پر بازدید