11:52 , 1401/6/1
کد خبر: 000014931
بازدید: 1726
طرز تهیه سمبوسه لذیذ + خمیر خانگی

هندوستان کشوری است که به فضای عرفانی، لباس های رنگارنگ، جمعیت شلوغ، انواع معابد، اما مهمتر از همه ادویه های مختلف معروف است. سمبوسه یک غذای هندی است که در سفره های ما جایگاه ویژه ای دارد.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، هندوستان کشوری است که به فضای عرفانی، لباس های رنگارنگ، جمعیت شلوغ، انواع معابد، اما مهمتر از همه ادویه های مختلف معروف است.  سمبوسه یک غذای هندی است که در سفره های ما جایگاه ویژه ای دارد.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سمبوسه با همیر خانگی را به شما آموزش دهیم 

سمبوسه یک غذای خیابانی لذیذ و محبوب در هند است. حاوی انواع ادویه ها، از دانه خردل گرفته تا گشنیز، از زردچوبه تا زیره است. اگر یک بار خمیر متفاوت را با طعم تند اما نه سنگینش بخورید، یکی از زیبایی هایی است که همیشه دوست دارید امتحان کنید. بیایید امروز یک ضیافت از غذاهای جهانی به خودتان ارائه دهید، سمبوسه را در منو داشته باشید، دستور غذا را از ما بگیرید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسه خانگی

آرد نیم کیلو

1 قاشق غذاخوری آویشن

نصف لیوان آب

نمک

طرز تهیه سمبوسه لذیذ + خمیر خانگی

مواد لازم برای مواد داخلی سمبوسه خانگی

1 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان

1 قاشق چایخوری زیره

1 قاشق چایخوری گشنیز

1 قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده

1 قاشق چایخوری گشنیز پودر شده

1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

3 عدد سیب زمینی

نصف فنجان نخود فرنگی

فلفل سبز 1 عدد

3 شاخه جعفری

نمک

طرز تهیه سمبوسه لذیذ + خمیر خانگی

طرز تهیه سمبوسه خانگی 

برای خمیر، نیم کیلوگرم آرد، دانه آویشن، آب و نمک را خوب مخلوط کنید تا به حالت خمیری درآمده و به دست نچسبد.

روغن آفتابگردان را در تابه گرم کنید. زیره و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط کنید. تمام ادویه ها و نمک باقی مانده را اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مخلوط کنید.

سیب زمینی های آب پز شده را پوست بگیرید و با چنگال له کنید.

پوره سیب زمینی، نخود پخته شده، فلفل سبز خرد شده و جعفری ریز خرد شده را به مخلوط تند اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

خمیر را با وردنه به شکل مربع بزرگ باز کنید و به صورت نوارهای بلند به عرض 5 سانتی متر برش دهید.

یک قاشق غذاخوری از مواد تند تهیه شده را در انتهای نوارهای تقسیم کرده بریزید و آنها را به صورت مثلث ببندید. در روغن آفتابگردان داغ سرخ کنید و با آویشن پاشیده شده روی آن سرو کنید.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید