21:19 , 1402/1/3
کد خبر: 000022274
بازدید: 1545
طرز تهیه زولبیای خانگی

زولبیا یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی‌هاست.

به گزارش خبرنگار آشپزی ایونا، یکی از پرطرفدارترین شیرینی های سنتی و محبوب در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است.

در ادامه طرز تهیه زولبیا در منزل را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید؛

مواد لازم جهت تهیه زولبیا

  • آرد سفید: نصف لیوان
  • نشاسته گل: نصف لیوان
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: نصف لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر خمیرمایه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  • شکر: دو لیوان دسته دار
  • آب: یک لیوان دسته دار
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • گلوکز: دو قاشق غذاخوری سر پر
  • زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازمطرز تهیه زولبیا، شیرینی محبوب سفره افطار
  •  

مرحله اول تهیه زولبیا؛

در ابتدا شکر را داخل آب ولرم ریخته و بهم بزنید تا حل شود، سپس پودر خمیر مایه را افزوده و مجدد هم میزنیم و 5 دقیقه صبر میکنیم تا مایه خمیر ورز بیاد.

در ادامه یک کاسه نشاسته را همراه با ماست مخلوط می کنیم و خوب بهم میزنیم تا نشاسته کاملا در ماست حل شود و حالت خمیری پیدا کند و سپس گلاب را افزوده و با قاشق هم میزنیم تا مخلوز ماست و نشاسته و گلاب یکدست شود.

هم اکنون زعفران را به همراه روغن مایع و خمیر مایه را به مخلوط بالا اضافه می کنیم و مجدد هم میزنیم الان وقتش رسیده تا آرد را اضافه کنیم و با مواد مخلوط کنیم. روی کاسه را با سلفون یا پارچه ای می پوشانیم و حدود 45 دقیقه زمان می دهیم تا خمیر دوبرابر شود.

حالا که خمیر دو برابر شد و استراحت کرد آن را داخل قیف میریزیم و داخل ماهی تابه ای که روی اجاق گاز از قبل گذاشته و شعله را زیاد می کنیم تا روغن شود می ریزیم البته خمیر زولبیا را به صورت دایره ای شکل زولبیا را داخل روغن انداخته و صبر میکنیم تا سرخ شود.

حالا زولبیای سرخ شده را از روغن خارج کرده و داخل شربت بار داغ می اندازیم. چند ثانیه صبر می کنیم و سپس زولبیا را داخل صافی می زاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه شربت بارطرز تهیه زولبیا، شیرینی محبوب سفره افطار

دو لیوان شکر را با آب مخلوط می کنیم و روی شعله اجاق گاز میزاریم تا حدود 20 دقیقه جوش ریز بیاد. اصلا در این فاصله شربت را هم نمی زنیم بعد یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق سر پر گلوکز را به شربت افزوده و اصلا هم نمیزنیم.

15 دقیقه میزاریم شربت بجوشه و هرزگاهی با یک فرچه خیس دور قابلمه و لبه شربت را تمیز میکنیم در آخر سر وانیل و زعفران را اضافه می کنیم. زمان آماده سازی این شربت بین 35 تا 40 دقیقه است و نباید جوشاندن را بیش از این زمان ببرد.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید