اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که می خواهید پخت استیک را در خانه امتحان کنید حتما روش های گفته شده در این مطلب را دنبال کنید.
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، استیک نوعی گوشت سفت است که از ران گوشت گوساله به دست می آید. از آنجایی که فرآیند مزه دار کردن ساختار سفت گوشت را نرم می کند، توصیه می شود حداقل 3-4 ساعت قبل از پختن آن را مرینیت کنید. اگر وقت دارید، بگذارید گوشت مرینیت شده به مدت یک روز در یخچال بماند تا نتیجه بهتری داشته باشد.
برای پخت استیک می توانید تابه، قابلمه و سینی چدنی را انتخاب کنید. توصیه می شود گوشت خود را حدود 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید و فرآیند پخت را شروع کنید. اگر مرینیت نمیکنید، میتوانید بعد از اینکه کاملاً روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اختیاری را به تمام سطوح گوشت زدید، گوشت را برای پخت به روش گریل آماده کنید.
پخت استیک در تابه
گوشت خود را در ماهیتابه ای که به حرارت زیاد رسیده است بگذارید. گریل هر طرف استیک حدود سه دقیقه طول می کشد. سپس می توانید گوشت را روی حرارت متوسط کاملاً بپزید. توصیه می شود پس از گرفتن آن از تابه/گریل، مدتی استراحت کرده و بعد استیک را سرو کنید.
پخت استیک در فر
قبل از اینکه استیک را در فر بگذراید ابتدا آن را در ظرفی گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید و به مدت 1.5 ساعت بپزید.
پخت استیک با سس گوجه فرنگی
در این روش روغن زیتون را در تابه ریخته و از دو طرف با حرارت بالا شروع به گریل کردن استیک کنید. سپس شعله اجاق گاز را ملایم کرده و دو طرف گوشت را مزه دار و 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم و سپس سس گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم و در قابلمه را می بندیم و به مدت 20 دقیقه با کمترین حرارت می پزیم.
نکته مهم در پخت استیک
گوشت استیک خود را نکوبید و در زمان پخت فقط از انبر استفاده کنید. (در صورت استفاده از ابزارهای برش مانند چنگال و چاقو، گوشت سفت می شود زیرا در حین پخت آب خود را از دست می دهد، بنابراین توصیه نمی شود)