آیا می دانستید بدون نیاز به سرخ کردن می توانید چیپس خانگی درست کنید؟ در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیپس خانگی بدون نیاز به سرخ کردن را به شما آموزش دهیم.
دستور پخت چیپس سیب زمینی خانگی+ نکات مهم پخت
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، با دستور چیپس ترد که با مواد اولیه در خانه تهیه می کنید، مهمان آشپزخانه شما هستیم. با دستور چیپس سیب زمینی خانگی می توانید تنقلات خوشمزه ای تهیه کنید. چیپس سیب زمینی خانگی که با روغن بسیار کم تهیه می کنیم سالم تر از چیپسی است که از فروشگاه می خرید.
ضمنا چیپس را که در مدت نیم ساعت بدون سرخ شدن در فر می پزیم، با ادویه دلخواه خود طعم دار کنید و اوقات خوشی را در کنار عزیزانتان داشته باشید. برای به دست آوردن ورقه های نازک سیب زمینی می توانید از خرد کن استفاده کنید یا در صورت تمایل می توانید آنها را با چاقو تهیه کنید. راز بدست آوردن چیپس ترد این است که سیب زمینی های ورقه شده را حتی برای مدت کوتاهی در آب سرد خیس کنید و سپس خشک کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را با کمی روغن زیتون و ادویه مخلوط کردید، آماده قرار دادن در سینی و پخت است. به آشپزخانه بروید و مقدمات را شروع کنید. اکنون برای شما موفق باشید.
مواد لازم برای دستور پخت چیپس سیب زمینی پخته
2 سیب زمینی متوسط
4 لیوان آب سرد
یک قاشق چایخوری نمک
برای سس چیپس
3قاشق سوپخوریروغن زیتون
یک قاشق چایخوریفلفل قرمز آسیاب شده
یک قاشق چایخوریآویشن
1/2قاشق چایخوریفلفل سیاه
یک قاشق چایخورینمک
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری ادویه
نکته دستور پخت چیپس خانگی
اگر می خواهید سیب زمینی ها را به اندازه و ریز برش دهید، می توانید از خرد کن کمک بگیرید. با خیساندن ورقه های سیب زمینی در آب سرد می توانید نشاسته آنها را آزاد کرده و تردتر کنید. می توانید ادویه ها را به دلخواه کم یا زیاد کنید و از ادویه های مختلف استفاده کنید.
دستور پخت نکته برای چیپس سیب زمینی پخته
بعد از پختن در فر به مدت 15 دقیقه اول می توانید سیب زمینی ها را در سینی زیر و رو کنید تا دو طرف آن به یک اندازه پخته شود.
طرز تهیه چیپس خانگی
پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و خوب بشویید. سیب زمینی ها را با پوست کن نازک برش دهید. برش های سیب زمینی را که می گیرید داخل کاسه ای که آب سرد و نمک اضافه می کنید بریزید تا نشاسته آنها آزاد شود. اجازه دهید حدود 15 دقیقه بماند، آبکش کنید و خوب خشک کنید.
ادویه ها را در یک کاسه عمیق بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید.
سپس آن را با برش های سیب زمینی و سسی که آماده کردید مخلوط کنید.
روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آن را از فر خارج کرده و تمام آن را برگردانید تا طرف دیگر سیب زمینی ها هم سرخ شود. دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید.