06:50 , 1401/4/24
کد خبر: 000014506
بازدید: 1314
خواص هیجان انگیز خرمالو که نمی دانستید

در این مطلب قصد داریم جالب ترین خواص خرمالو را به شما معرفی کنیم.

انواع خرمالو چیست؟ درخت خرمالو کدام است؟ مضرات خرمالو چیست؟خواص خرمالو خشک چیست؟ شهر خرمالو کجاست؟ فواید خرمالو چیست؟ خرمالو برای سرماخوردگی چه فوایدی دارد؟ 

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna،  درختان خرمالو که اصالتا چینی هستند، هزارآن سال است که به دلیل میوه های خوشمزه و چوب زیبای خود رشد می کنند.

میوه های نارنجی رنگ آن‌ها به نام خرمالو به دلیل طعم شیرین و عسل مآنند خود شناخته شده است. در حالی که صدها نوع از آن وجود دارد، آنواع هاچیا و فویو از محبوب ترین آن‌ها هستند . 

خرمالو هاچیا قلبی شکل قابض هستند و دارای مواد شیمیای به نام تآنن هستند که به میوه نارس طعم گس و خشکی می دهد. 
خرمالو را می توآن تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولا در سرتاسر دنیا در تهیه ژله، نوشیدنی، کاری، پای و پودینگ استفاده می شود. خرمالو نه تنها خوشمزه است بلکه مملو از مواد مغذی بوده که می تواند در چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد. 

در اینجا 7 فایده خرمالو، از جمله نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی خود اورده شده است

خرمالو سرشار از مواد غذایی :

در واقع یک خرمالو (168گرم ) حاوی : 

کالری :  118کربوهیدرات : 31گرم پروتئین : 1 گرم 
چربی :  3/0 گرم فیبر : 6 گرم ویتامین A : 55 درصد از RDI
ویتامین C: 22 درصد از RDIویتامین E :6درصد از RDIویتامین K: 5/0 درصد از  RDI
ویتامین B(پیروکسین)  8 دردصد از RDIپتاسیم : 8 درصد از RDI مس: 9 درصد از RDI 

   
همچنین خرمالو منبع خوبی از ویتامینی (ویتامین B ) – ریبوفلاوین (ویتامین (BC- فولات –منیزیم و فسفات . این میوه های رنگارنگ کالری کمی داشته اما سرشار از فیبر هستند (حتما با پوست مصرف کنید ) – آن‌ها غذایی به مناسب برای کاهش وزن تبدیل شده اند . فقط یک خرمالو حاوی بیش از نیمی از میزآن توصیه شده ویتامین A است .

خرمالو سرشار از  ویتامین A

یک ویتامین محلول در چربی بوده که برای عملکرد سیستم ایمنی بدن، بینایی (مخصوصا در شب)  و رشد جنین حیاتی است. به غیر از ویتامین ها و مواد معدنی، خرمالو حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات گیاهی از جمله تانن ها، فلاونوئیدها و کاروتنوئیودهاست که می تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد.

برگ های میوه خرمالو همچنین سرشار از ویتامین C  - تانن – فیبرو هستند 

منبع عالی از آنتی اکسیدان های قوی :

خرمالو ها منبع عالی و قدرمندی از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئید ها و فلاونوئید ها هستند.

مصرف خرمالو در وعده های غذایی ارتباط مستقیمی با کاهش ریسک بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و دیابت دارد. 

خرمالو می تواند برای سلامت قلب مفید باشد

بیماری های قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است که بر زندگی میلیون ها نفر تاثیر منفی می گذارد.

خوشبختانه انواع بیماری های قلبی را می توان با کاهش عوامل خطر، مانند رژیم غذایی  ناسالم پیشگیری کرد. ترکیبات مواد مغذی موجود در خرمالو آن را به انتخاب عالی برای تقویت سلامت قلب تبدیل می کند. خرمالو حاوی آنتی اکسیدان‌های فلاوِنوئیدی از جمله کورستین و کامفرول است. در چندین مطالعه مشخص شد، مصرف رژیم غذایی سرشار از فلاونوئید ها با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است بعنوان مثال یک مطالعه بر روی بیش از 98000 نفر نشان داد که افرادی که مقدار بیشتری فلاونوئید ها را مصرف داشته اند 18% کمتر به مشکلات مربوط به قلب مبتلا شدند. 

رژیم غذایی سرشار از غذاهای غنی از فلاونوئید ها می تواند با کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، کاهش کلسترول بد LDL و کاهش التهاب از سلامت قلب حمایت کند .

مصرف خرمالو می تواند به کاهش التهاب کمک کنند 

خرمالو سرشار از آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین C است که به کاهش التهاب کمک می کند که این التهاب علت شایع بسیاری از بیماری هاست.  

خرمالو سرشار از فیبر است

غذاهای غنی از فیبر مانند خرمالو می توانند در کاهش کلسترول و کاهش قند خون کمک کرده و به سیستم گوارش و سلامت آن کمک و مراقبت کنند. 

خرمالو از بینایی و دید سالم حمایت می کند 

خرما مقادیر بالایی ویتامین A- لوتئین و گزانتین بوده که تمام این مواد مغذی سلامت بینایی شما را حمایت می کنند. 

خرمالو لذیذ بوده و براحتی مواد غذایی شما اضافه می شود

خرمالو در غذاهایی از جمله بلغور جو دو سر، غذاعای گوشتی، محصولات پخت شده و اسموتی ها طعم بسیار خوبی دارد. 

Health line 

Properties of persimmon 

Written by jillian kubala .MS.RD 

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید