17:46 , 1401/4/10
کد خبر: 000013808
بازدید: 1773
بیسکویت زنجبیلی خوشمزه

بیسکویت زنجبیلی از خوش طعم ترین نوع بیسکویت ها است اگر طعم و عطر زنجبیل را دوست دارید حتما این کوکی را تهیه و بهمراه چای از یک میان وعده متفاوت لذت ببرید.

بیسکویت عسل و زنجبیل  
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna ؛ بیسکویت زنجبیلی از خوش طعم ترین نوع بیسکویت ها است اگر طعم و عطر زنجبیل را دوست دارید حتما این کوکی را تهیه و بهمراه چای از یک میان وعده متفاوت لذت ببرید.


👈🏻مواد لازم:
کره ۱۰۰گرم
شکر قهوه ای نرم ۸۰گرم (۱/۳پیمانه)
شکر سفید ۶۷گرم (۱/۳پیمانه)
عسل ۸۰گرم (۱/۴پیمانه)
شیر ۲۰گرم (۲ق غ خ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل به میزان لازم
آرد ۳۱۲گرم (۲ و نیم پیمانه)
نمک ۱/۲ ق چ خ
زنجبیل بین ۱ و ۱/۴ تا ۱و ۳/۴ ق چ خ
طرزتهیه:
۱-کره به دمای محیط رسیده، شکر سفید و شکر قهوه ای را با همزن بزنید تا نرم کرمی و روشن و حجیم شوند.
۲-زرده، وانیل، عسل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۳-آرد و نمک و زنجبیل را با هم ترکیب کنید و در دو مرحله به باقی مواد اضافه کنید و هم بزنید. بیش از حد هم نزنید و زیاد ورز ندهید.
۴-خمیر را داخل کیسه بگذارید و برای حدود نیم ساعت اجازه بدهید در یخچال بماند.
۵- بعد بین دو لایه کاغذ روغنی وردنه بکشید تا به قطر حدود نیم سانت برسد. 
۶- با کاتر ببرید و داخل سینی ای که کاغذ روغنی دارد بگذارید. میتوانید در این مرحله سینی را حدود یک ربع داخل یخچال بگذارید.
۷- سپس در فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا برای حدود ۸ الی ۱۲ دقیقه بپزد. بعد گذشت ۵ دقیقه داخل سینی خنک شود و سپس روی توری بگذارید.


نکات:
*شکر سفید بجای شکر قهوه ای قابل جایگزین هست، ولی بدون شک در طعم و بافت و ظاهر شیرینی اثر میذارد.
*شیرینی را بیش از حد نپزید دراینصورت سفت میشود.
*هرقدر عسل با کیفیت تر، بهتر است.
*میزان زنجبیل به دلخواه خودتان است.
*به جای زنجبیل میتوانین از هل هم استفاده کنید، ترکیب خوبی میشود.
*در هر مرحله ای از کار که خمیر شل شد، خمیر را بگذارید داخل یخچال که چند دقیقه بماند و خودش را بگیرد و مجددا به کار ادامه دهید.
*بیسکویت های زنجبیلی را می توانید برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
*دقت کنید خمیر کوکی ها نباید زیاد در دمای محیط خانه بماند اگر بین تهیه خمیر تا پخت فاصله است خمیر کوکی ها را داخل یخچال بگذارید.
*در تهیه این بیسکویت ها از قالب میتوانید استفاده کنید.
*در تهیه این کوکی میتوانید بجای شکر از شیره خرما یا سایر شیره ها استفاده کنید.
*برای تزیین بیسکویت ها میتوانید از پودر مغزیجات نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه حلوای رژیمی خوشمزه و کم کالری

دستور تهیه کوکی ردولوت ؛ شیرینی خوشمزه و زیبا

5 روش تهیه شیرینی گل مینا خوشمزه و خانگی

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید