عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در صورت بدتر شدن اوضاع، یمنیها می توانند حدود 500 هزار جنگجو را وارد فلسطین کنند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجه ایونا به نقل از ساعدنیوز، محسن رضایی، دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفتوگو با المیادین اظهار کرد که رژیم صهیونیستی در جنگ غزه شکست خواهد خورد.
او بیان کرد که جنگ علیه غزه سرنوشت رژیم صهیونیستی و محور مقاومت را تعیین خواهد کرد.
رضایی تأکید کرد که محور مقاومت در آینده نقش بزرگتری ایفا خواهد کرد و رژیم صهیونیستی نیز در این جنگ شکست خواهد خورد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: در صورت بدتر شدن اوضاع، یمنیها می توانند حدود 500 هزار جنگجو را وارد فلسطین کنند.
او اظهار کرد که هر اندازه رژیم صهیونیستی در غزه نفوذ کند، بیشتر در باتلاق غرق خواهد شد و اسرائیل ممکن است وارد خیابانهای غزه شود، اما با مقاومت پنهانی روبرو خواهد بود.
در خصوص نقش آمریکا، رضایی گفت که واشنگتن مسئول توقیف کشتی توسط یمنیها است و میتواند اسرائیل را مجبور به عقبنشینی کند.
او همچنین به تداوم بحران سیاسی در ایالات متحده اشاره کرده و تأکید داشته که جنگ غزه جنگی برای کنترل منطقه است و آمریکا میخواهد از اینجا مسیرهایی را به شرق آسیا باز کند.
رضایی در پایان گفتوگو افزود که راه حل دو کشوری دیگر نیست و نشست کشورهای اسلامی زمینه ساز همکاریهای آینده است.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید