21:18 , 1403/11/17
کد خبر: 000113482
بازدید: 1150
کیک گردو برگردان: عصرانه‌ای خوشمزه

اگر در انتخاب عصرانه دچار دلزدگی شده اید و به دنبال طعمی جدید هستید؛ این تارت گردو را امتحان کنید + طرز تهیه

به گزارش خبرنگار وبگردی ایونا به نقل از دلگرم؛ کیک گردو برگردان یا تارت گردو (به انگلیسی: Walnut Upside-Down Cake) نوعی کیک است که در آن گردو و شکر در کف قالب قرار می‌گیرند و سپس مایه کیک روی آن ریخته می‌شود.
کیک گردو برگردان نوعی کیک خوشمزه و خاص است که از ترکیب یک لایه کاراملی با گردو تهیه می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب است. پس از پخت، کیک برگردانده می‌شود تا گردوها و کارامل در بالای آن قرار بگیرند و ظاهری زیبا و جذاب داشته باشد.

مواد لازم

برای لایه گردویی:

  • گردو خرد شده: 1 پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: ½ پیمانه
  • کره آب شده: ¼ پیمانه

برای کیک:

  • آرد: 1 و ½ پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن مایع: ½ پیمانه
  • شیر: ½ پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه

قالب را آماده کنید: فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک قالب گرد 20 سانتی‌متری را با کره چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید.

لایه گردویی را آماده کنید: در یک کاسه کوچک، گردوهای خرد شده، شکر قهوه‌ای و کره آب شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید.

مایه کیک را آماده کنید: در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم شوند. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره بزنید. در آخر، آرد، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

کیک را بپزید: مایه کیک را روی لایه گردویی بریزید و قالب را در فر به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می‌رود، تمیز بیرون بیاید، بپزید.

کیک را برگردانید: قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک کمی خنک شود. سپس یک بشقاب بزرگ را روی قالب قرار دهید و کیک را به آرامی برگردانید. کاغذ روغنی را از کف کیک جدا کنید.

کیک را سرو کنید: کیک گردو برگردان را می‌توانید گرم یا سرد به همراه خامه، بستنی یا چای سرو کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای از شکر سفید استفاده کنید، اما شکر قهوه‌ای طعم و رنگ بهتری به کیک می‌دهد.

برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، حتماً قالب را به خوبی چرب کنید و از کاغذ روغنی استفاده کنید.

هنگام برگرداندن کیک، دقت کنید که این کار را به آرامی انجام دهید تا کیک خرد نشود.

برای تزیین بیشتر کیک می‌توانید از پودر قند، گردو خرد شده یا سس کارامل استفاده کنید.

 

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید