در مبتلایان و فوتیهای روزانه ناشی از کرونا؛
به گزارش جهانی "ورلداُمتر"، تعداد کل مبتلایان به کووید-۱۹ در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۸۱۷ هزار و ۴۲۶ نفر افزایش یافته است، و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۲۰ هزار و ۳۳۷ بیمار تأیید شده است.
طبق آخرین دادهها که در جدول جهانی ورلداُمتر بهروز شده است، در روز گذشته ۳۶۲۴ مورد ابتلا جدید به کرونا دریافت شده، اما در این مدت زمانی هیچ مورد فوتی جدید ثبت نشده است.
موارد ابتلا به کووید-۱۹ در ایالات متحده به سطوحی رسیده که یادآور اوج تجربه زمستان گذشته است و باعث نگرانی در مورد ظهور سویه جدید بسیار جهش یافته به نام BA.۲.۸۶ و فصل قریبالوقوع ویروسهای تنفسی شده است.
بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر»، مجموع مبتلایان به کرونا (کووید۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۴۰۰ نفر رسیده و تاکنون مرگ شش میلیون و ۹۱۶ هزار و ۳۳۷ بیمار تأیید شده است.
محققان توانستهاند یک قرص را طراحی کنند که به طور مؤثر ویروس کووید-۱۹ را از بین میبرد، پیش از آنکه بتواند بدن را آلوده کند. این پیشرفت در تکنولوژی واکسنها ممکن میکند واکسنهای کووید-۱۹ به صورت خوراکی جایگزین شوند.
به گزارش وبسایت جهانی "ورلداُمتر"، تعداد کل مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در سراسر جهان به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۴۸۰ نفر افزایش یافته است. همچنین، تعداد کل مرگ و میرهای ناشی از این بیماری به ۶ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۹۵۷ نفر میرسد.
اطلاعات اولیه از سه تیم تحقیقاتی مستقل نشان میدهد که سویه BA.2.86، که به نام پیرولای کرونا هم شناخته میشود،آن طور که پیشتر فرض میشد خطرناک نیست.
در مبتلایان و فوتیهای روزانه ناشی از کرونا؛
با توجه به آمار جدید منتشر شده توسط سازمان جهانی ورلداُمتر، تعداد کل مبتلایان به کرونا (کووید-۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۴۶۶ نفر افزایش یافته و تعداد کل فوتی ها به شش میلیون و ۹۱۵ هزار و ۹۲۳ نفر افزایش یافته است.
ویروس کووید ۱۹ یک نقطه ضعف مهم دارد و با بهرهگیری از این نقطه ضعف، میتوان مسیر درمان این بیماری را تغییر داد.
با توجه به آمار منتشر شده توسط سازمان جهانی ورلداُمتر، تعداد کل افراد مبتلا به کرونا (کووید-۱۹) در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۶۷۴ نفر افزایش یافته و تعداد مرگهای تأیید شده از این بیماری به شش میلیون و ۹۱۵ هزار و ۵۳۲ نفر میرسد.
با توجه به آمار بهروزشده در "جدول جهانی ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در کشورهای مختلف به بیش از ۶۹۵ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۶۰۰ نفر افزایش یافته و تاکنون مرگ بیش از ۶ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۴۶۱ بیمار تأیید شده است.
واکسنهای بهروزرسانی برای مقابله با ویروسهای آنفلوآنزا و کرونا به زودی عرضه خواهند شد تا در پاییز و زمستان امسال (2023) به حفظ سلامت جامعه جهانی، کاهش خطر ابتلا به عفونتهای ویروسی، و پیشگیری از شدت این بیماریها کمک کنند.
براساس آمار بهروز شده در "جدول جهانی ورلداُمتر"، تعداد کل مبتلایان به کرونا (کووید-۱۹) در کشورهای مختلف به ۶۹۵ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۲۳۹ نفر افزایش یافته و تا کنون مرگ شش میلیون و ۹۱۴ هزار و ۳۷۴ بیمار را تأیید کردهاند.
بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده در "جدول جهانی ورلداُمتر"، که از تاریخ ۲۹ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی آمار کووید-۱۹ را رصد میکند، تعداد کل مبتلایان به این بیماری در جهان به ۶۹۵ میلیون و ۹۷ هزار و ۸۲۵ نفر رسیده و مجموع تعداد مرگهای ناشی از کووید-۱۹ به شش میلیون و ۹۱۳ هزار و ۹۲۵ نفر اعلام شده است.
آژانس امنیت بهداشتی انگلیس، در گزارشی که روز گذشته (جمعه) منتشر شد، اعلام کرد که ۳۴ مورد ابتلا به کووید-۱۹ مرتبط با سویه بسیار جهشیافته BA.۲.۸۶ در این کشور تایید شده است.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه اوج شیوع بیماری آنفلوآنزا در کشور آبانماه اتفاق میافتد، تاکید کرد که توصیه به واکسیناسیون علیه این بیماری در ماه شهریور است.
با نزدیک شدن فصل پاییز و زمستان و افزایش احتمال بروز بیماریهای ویروسی و افزایش بستریهای بیمارستانی، سازمان جهانی بهداشت (WHO) تأکید میکند که کووید-19 همچنان یک تهدید جهانی برای بهداشت عمومی است.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره وضعیت آخرین زیرسویههای کرونای اُمیکرون در ایران توضیح داد.
یک سویه جدید از ویروس کووید به نام پیرولا که به سرعت در حال انتشار است، دارای چهار علامت کلیدی است که به افراد توصیه میشود در صورت ناخوشایندی به آنها توجه کنند.
کمیسیون اتحادیه اروپا خبر تصویب واکسن بهروزرسانی شده کووید-۱۹ فایزر را اعلام کرد.