14:21 , 1403/10/22
کد خبر: 000104281
بازدید: 1170
پیش بینی آب و هوای کرمان برای فردا یکشنبه 23 دی۱۴۰۳

وضعیت هوای فردا کرمان چگونه است؟ به لحاظ دمایی نیز تداوم شب های سرد برای اکثر مناطق استان کرمان پیش بینی می شود و طی روز نیز دماها تقریباً ثابت است؛ ولی از صبح دوشنبه کاهش دما را داریم که هوای سرد تا روز پنجشنبه هفته جاری ماندگار است.

وضعیت هوای فردا کرمان 

به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از کرمان نو، سرپرست مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: سامانه بارشی از اواخر وقت فردا (یکشنبه) وارد استان می شود و برای روز دوشنبه در مناطق شمالی، مرکزی و غربی کرمان احتمال بارش را داریم.

فهیمه راستی سرپرست مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان روز شنبه ۲۲ دی افزود: با فعالیت سامانه بارشی از یکشنبه شب تا سه شنبه افزایش ناپایداری های جوی به صورت رشد ابر، بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش تندباد موقتی به ویژه در نیمه شمالی استان قابل پیش بینی است.

او بیان کرد: بارش ها خیلی زیاد و مثل سامانه های قبل نیست همچنین در ارتفاعات و نواحی سردسیر به صورت برف خواهد بود.

 سرپرست مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: برای امروز (شنبه) و فردا تا اواسط هفته جاری وزش باد و افزایش ابر پدیده های غالب جوی است و سرعت وزش باد برای شمال غرب و شرق استان بیش از سایر مناطق خواهد بود که احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

او ادامه داد: به لحاظ دمایی نیز تداوم شب های سرد برای اکثر مناطق استان کرمان پیش بینی می شود و طی روز نیز دماها تقریباً ثابت است؛ ولی از صبح دوشنبه کاهش دما را داریم که هوای سرد تا روز پنجشنبه هفته جاری ماندگار است.

 راستی گفت: بر اساس دماهای ثبت شده در ۲۴ ساعت گذشته سردترین ایستگاه استان لاله زار بردسیر با دمای ۹ درجه زیر صفر و گرم ترین منطقه استان، کهنوج با دمای ۲۴ درجه بوده است.

او بیان کرد: دمای شهر کرمان صبح امروز چهار درجه زیر صفر بود و بیشینه دمای آن به ۱۲ تا ۱۳ درجه می رسد.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید