10:03 , 1404/1/8
کد خبر: 000127572
بازدید: 1225
پیش بینی آب و هوای کرمانشاه برای فردا شنبه 9 فروردین 1404

وضعیت هوای فردا کرمانشاه چگونه است؟ وضعیت جوی کرمانشاه با توجه به پیش بینی ورود دو موج ناپایدار تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

وضعیت هوای فردا کرمانشاه 

به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از ایسنا، مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود دو موج ناپایدار جوی به استان در هفته آینده خبر داد که سبب وزش باد، گردوخاک محلی و بارندگی در برخی مناطق خواهد شد.

علی محمد زور آوند  با اشاره به بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: هوای استان کرمانشاه تا ظهر روز یکشنبه (۱۰ فروردین) غالباً صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات با وزش باد و رشد ابر همراه خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه افزود: از بعدازظهر یکشنبه تا بامداد سه‌شنبه (۱۲ فروردین)، عبور یک موج ناپایدار از جو منطقه موجب تشدید وزش باد، گردوخاک محلی و رگبارهای پراکنده بهاری، به‌ویژه در شمال غرب استان (منطقه اورامانات) خواهد شد.

وی با اشاره به کاهش موقت ناپایداری‌ها در روز سه‌شنبه، عنوان کرد: در این روز، جو استان آرام‌تر خواهد بود، اما به دنبال آن، از روز چهارشنبه و پنجشنبه (۱۳ و ۱۴ فروردین)، موجی دیگر وارد استان شده که ضمن کاهش نسبی دمای روزانه، سبب وزش باد و بارندگی در برخی مناطق خواهد شد.

زورآوند با اشاره به تغییرات دمایی در هفته آینده، تصریح کرد: میانگین دمای هوا تا اواسط هفته آینده به تدریج افزایش خواهد یافت، اما با ورود موج بارشی جدید در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، کاهش نسبی دمای روزانه دور از انتظار نیست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در روز جمعه (۱۵ فروردین)، به‌جز وزش باد در برخی ساعات، پدیده جوی قابل توجهی برای سطح استان پیش‌بینی نمی‌شود و انتظار می‌رود شرایط جوی نسبتاً پایدار باشد.

 


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید