13:51 , 1403/11/19
کد خبر: 000113841
بازدید: 1211
واکنش تند باشگاه استقلال تهران به شایعات دخالت بازیکنان در ترکیب

باشگاه استقلال در واکنش به شایعات منتشر شده مبنی بر دخالت برخی از بازیکنان بزرگ تیم در ترکیب و ارنج تیم، اطلاعیه‌ای رسمی منتشر کرد و این خبر را به شدت تکذیب کرد.در این اطلاعیه آمده است که این اخبار کذب محض بوده و هدف آن ایجاد حاشیه و تفرقه بین بازیکنان و کادر فنی تیم است. باشگاه استقلال از هواداران خود خواسته است که به این شایعات توجهی نکنند و اخبار مربوط به تیم را فقط از طریق رسانه‌های رسمی باشگاه دنبال کنند.همچنین در این اطلاعیه آمده است که ترکیب تیم برای بازی فردا برابر مس رفسنجان توسط کادر فنی و سرمربی تیم مشخص شده و هیچگونه دخالتی از سوی بازیکنان در این خصوص صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , تیم فوتبال استقلال فردا در شرایطی به مصاف مس رفسنجان می‌رود که آبی پوشان در تلاش هستند تا با کسب نتیجه لازم و مطلوب، در جدول رده‌بندی صعود کرده و با ایستادن در جایگاهی مطلوب، ناکامی برابر الشرطه را به دست فراموشی بسپارند.

در شرایطی که آبی‌ها آماده دیدار با مس رفسنجان می‌شوند، عصر امروز برخی صفحات غیررسمی مجازی اقدام به انتشار اخبار عجیبی مبنی بر دخالت برخی از بزرگان تیم در ارنج و ترکیب تیم کرده و به همین دلیل، برخی از بازیکنانی که در هفته‌های اخیر از ابتدا به میدان رفته بودند، قرار است در بازی فردا برابر مس رفسنجان نیمکت‌نشین شوند.

این موضوع سبب شد تا رسانه رسمی باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای، این خبر عجیب را تکذیب کند. در متن بیانیه آبی‌ها آمده است:

عصر امروز خبری مبنی بر دخالت افرادی خارج از کادرفنی در ارنج تیم استقلال در برخی صفحات هواداری منتشر شد که به این وسیله این موضوع تکذیب می‌شود.

در خوشبینانه‌ترین حالت منتشر کنندگان‌ این خبر فریب عده‌ای از دشمنان استقلال را خورده‌اند و در بدترین حالت منتشر کنندگان‌ این خبر دشمنان استقلال هستند که به دنبال ایجاد دشمنی در داخل تیم هستند.

بدون شک یازده بازیکن استقلال در مصاف فردا با مس رفسنجان از سوی کادرفنی استقلال انتخاب می‌شوند، همانطور که همیشه اینگونه بوده است و باشگاه استقلال از هواداران خود انتظار دارد در شرایط حساس فعلی، کمک حال استقلال باشند و مانع از نشر این گونه اخبار بی‌پایه و اساس شدند.

تکذیب دخالت بزرگان استقلال تهران در ترکیب تیم: باشگاه استقلال بیانیه صادر کرد

باشگاه استقلال در واکنش به شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر دخالت برخی از بزرگان تیم در ترکیب و ارنج تیم، اطلاعیه‌ای رسمی منتشر و این خبر را تکذیب کرد.

به گزارش ایونا نیوز ، تیم فوتبال استقلال فردا در شرایطی به مصاف مس رفسنجان می‌رود که آبی پوشان در تلاش هستند تا با کسب نتیجه لازم و مطلوب، در جدول رده‌بندی صعود کرده و با ایستادن در جایگاهی مطلوب، ناکامی برابر الشرطه را به دست فراموشی بسپارند.

در شرایطی که آبی‌ها آماده دیدار با مس رفسنجان می‌شوند، عصر امروز برخی صفحات غیررسمی مجازی اقدام به انتشار اخبار عجیبی مبنی بر دخالت برخی از بزرگان تیم در ارنج و ترکیب تیم کرده و به همین دلیل، برخی از بازیکنانی که در هفته‌های اخیر از ابتدا به میدان رفته بودند، قرار است در بازی فردا برابر مس رفسنجان نیمکت‌نشین شوند.

این موضوع سبب شد تا رسانه رسمی باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای، این خبر عجیب را تکذیب کند. در متن بیانیه آبی‌ها آمده است:

«عصر امروز خبری مبنی بر دخالت افرادی خارج از کادرفنی در ارنج تیم استقلال در برخی صفحات هواداری منتشر شد که به این وسیله این موضوع تکذیب می‌شود. در خوشبینانه‌ترین حالت منتشر کنندگان‌ این خبر فریب عده‌ای از دشمنان استقلال را خورده‌اند و در بدترین حالت منتشر کنندگان‌ این خبر دشمنان استقلال هستند که به دنبال ایجاد دشمنی در داخل تیم هستند. بدون شک یازده بازیکن استقلال در مصاف فردا با مس رفسنجان از سوی کادرفنی استقلال انتخاب می‌شوند، همانطور که همیشه اینگونه بوده است و باشگاه استقلال از هواداران خود انتظار دارد در شرایط حساس فعلی، کمک حال استقلال باشند و مانع از نشر این گونه اخبار بی پایه و اساس شدند.»1

این بیانیه رسمی از سوی باشگاه استقلال نشان می‌دهد که این باشگاه قصد دارد به هرگونه شایعه و حاشیه‌ای که می‌تواند تمرکز تیم را در آستانه بازی حساس با مس رفسنجان برهم بزند، پایان دهد.

 


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید