به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایرنا، روزنامه واشنگتن پست به نقل از یک منبع آگاه، افزود: نتانیاهو برای دستیابی به توافقی به منظور آزادی گروگانهای (اسیران) صهیونیست تحت فشار است.
این منبع آگاه اضافه کرد: نتانیاهو به شدت نگران پاسخ انتقامی حزب الله و ایران در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات است.
به گزارش ایرنا، «فواد شکر» از فرماندهان برجسته حزب الله لبنان سهشنبه ۹ مرداد ماه در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور ترور شد و به شهادت رسید.
«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان به تهران آمده بود هم یک روز بعد (چهارشنبه ۱۰ مرداد) به شهادت رسید.
در پی شهادت هنیه و شکر، مقامات و مسئولان ارشد محور مقاومت اعلام کردند که انتقام خون این شهیدان فرمانده را از رژیم صهیونیستی خواهند گرفت.
آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران و لبنان به این دو ترور روز به روز افزایش مییابد.
رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیستها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.
از سوی دیگر سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا روز جمعه اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران هنوز آماده انجام اقدامی علیه اسرائیل در پی ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران است.
«جان کربی» سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران در مورد چگونگی انتقامجویی احتمالی از سوی ایران و حزبالله، گفت: «من قصد ندارم در مور احتمالات حرف بزنم و ارزیابیهای اطلاعاتی را توضیح دهم. هنوز وضعیت بسیار خطرناک است. من نمیتوانم پیش بینی کنم که ایران قرار است چه کاری انجام دهد. ما معتقدیم که آنها هنوز هم آماده انجام یک اقدام هستند بنابراین ما باید آماده باشیم و آماده هستیم.»
این سخنگوی دولت آمریکا تصریح کرد: «ما تواناییهای نظامی خود را در منطقه تقویت کردهایم و هر روز آن را بررسی میکنیم.»
کربی همچنین گفت: «در مورد حزبالله، من وارد ارزیابی اطلاعاتی خاصی نمیشوم اما قطعاً باید لفاظیهایی که از حزبالله منتشر میشود را جدی بگیریم. ما میدانیم که تقریباً هر روز در مرز لبنان و اسرائیل تبادل آتش وجود دارد. اوضاع نباید از کنترل خارج شود.»
سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا، افزود: «بنابراین در حال حاضر نمیتوانم به تحول خاصی اشاره کنم که نشان دهنده نوعی اقدام قریبالوقوع باشد، اما برای رعایت آنچه قبلاً گفتم ما این تهدید بالقوه را بسیار جدی میگیریم.»