14:22 , 1403/11/17
کد خبر: 000113342
بازدید: 1178
نشست ویژه کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی با  نمایندگان مجلس؛ تاکید بر مطالبات معیشتی و درمانی!

در نشست اخیر اعضای هیئت رئیسه کانون عالی کارگران بازنشسته با نمایندگان مجلس که با حضور محمدباقر قالیباف برگزار شد، مطالبات کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه، مشکلات معیشتی، درمانی و اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در کنار وعده ۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای رد دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی مطرح شد. نمایندگان مجلس نیز ضمن تایید این دغدغه‌ها، بر لزوم پیگیری تخصیص اعتبار از سوی دولت برای حل مشکلات بازنشستگان تأکید کردند. این جلسه به‌منظور یافتن راه‌حل‌های عملی برای رفع مشکلات اساسی بازنشستگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از شهر آرا نیوز, اعضای هیئت رئیسه کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی در دیدار با نمایندگان مجلس که با حضور قالیباف ریاست مجلس برگزار شد، به تشریح مطالبات کارگران بازنشسته پرداختند.

 در این نشست، درباره تحقق برنامه هفتم و پرداخت ۱۳۰ همت بابت رد دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی طبق مصوبه بودجه سال جاری، اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مشکلات درمانی و معیشتی بازنشستگان بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد با دولت برای تخصیص اعتبار مورد نیاز رایزنی صورت گیرد.

در این نشست، نمایندگان عضو کمیسیون اجتماعی، مطالبات و دغدغه‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی را تایید کردند.

بازنشستگان تامین اجتماعی با نمایندگان مجلس دیدار کردند: از مطالبات تا مشکلات معیشتی

اعضای هیئت رئیسه کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی در نشستی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به بررسی و تشریح مهم‌ترین مطالبات و مشکلات این قشر پرداختند. در این دیدار که با حضور رئیس مجلس، محمدباقر قالیباف برگزار شد، موضوعاتی از جمله تحقق برنامه هفتم توسعه، پرداخت دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی، اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مشکلات معیشتی و درمانی آنان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. نمایندگان مجلس نیز دغدغه‌های بازنشستگان را تایید کرده و مقرر شد با دولت برای تخصیص اعتبارات لازم جهت رفع این مشکلات، رایزنی‌هایی صورت گیرد.



نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید