21:04 , 1402/6/28
کد خبر: 000033564
بازدید: 1130
نان در آستانه گران شدن

در حال حاضر حدود ۳۰۰ نانوایی سنگک که قبلاً آرد یارانه‌ای نوع یک را دریافت می‌کردند، به آرد یارانه‌ای نوع دوم منتقل شده‌اند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل ازدنیای اقتصاد، گزارش‌ها نشان می‌دهد که آرد یارانه‌ای برای سنگکی ها در تهران تغییر کرده است.

در حال حاضر حدود ۳۰۰ نانوایی سنگک که قبلاً آرد یارانه‌ای نوع یک را دریافت می‌کردند، به آرد یارانه‌ای نوع دوم منتقل شده‌اند.

به این تغییر نسبت به قیمت نان ساده در این نانوایی‌ها افزایش حدودی ۳۰۰ تومانی داده می‌شود، به این معنا که قیمت نان در اینجا از ۲ هزار تومان به ۳ هزار تومان افزایش می‌یابد.

این نانوایی‌ها همچنان آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند، اما نرخ آرد یارانه‌ای نوع دوم کمی بیشتر از نرخ آرد نوع یک است.

تصمیمات مربوط به توزیع آرد و قیمت‌گذاری در استان‌ها توسط کارگروه‌های آرد و نان هر استان اتخاذ می‌شود، و به نظر می‌رسد که تصمیم اعلام شده در این خصوص نیز توسط کارگروه آرد و نان استان تهران اتخاذ شده است.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید