10:41 , 1404/1/27
کد خبر: 000133040
بازدید: 1229
نانوحباب ژاپنی در اختیار کشاورزی اوکراین

آلا استویانووا، مدیر این مزرعه، در صفحه فیسبوک خود از راه‌اندازی این سیستم خبر داد و اعلام کرد که این فناوری به‌طور بنیادین روش آبیاری را متحول کرده است.

به گزارش خبرنگار فناوری ایونا به نقل از برنا،آلا استویانووا، مدیر این مزرعه، در صفحه فیسبوک خود از راه‌اندازی این سیستم خبر داد و اعلام کرد که این فناوری به‌طور بنیادین روش آبیاری را متحول کرده است. به گفته او، استفاده از نانوحباب‌ها باعث بهبود چشمگیر در بهره‌وری مصرف آب و کود شده و به حفظ منابع طبیعی و کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند.

به گزارش نانو ایران، سرگی پودالیانچوک، کارشناس ارشد کشاورزی این پروژه، در اظهارنظری گفت: «این سیستم نه‌تنها منابع را برای ما حفظ می‌کند، بلکه کیفیت محصول را نیز به‌طور محسوسی افزایش می‌دهد. انتظار داریم با این روش، بازدهی محصولات ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش یابد. این کار نه‌تنها سرمایه‌گذاری در فناوری نوین، بلکه سرمایه‌گذاری در آینده‌ی کشاورزی استان اودساست.»


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید