11:31 , 1403/11/1
کد خبر: 000106544
بازدید: 1226
مشاور ترامپ: ماه آینده تصمیمات کلیدی و مهمی برای ایران داریم

مایک والتز مشاور امنیت ملی دولت دوم ترامپ با این ادعا که «پدافند هوایی ایران نابود شده»، گفت که «اکنون لحظه گرفتن آن تصمیمات کلیدی است و در ماه آینده این کار را (تصمیم‌گیری) خواهیم کرد».

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از فارس: مشاور امنیت ملی دولت دوم ترامپ که قرار است تا ساعاتی دیگر رسماً کار خود را آغاز کند، با تکرار ادعا‌های رژیم صهیونیستی درباره ضعف ایران و مقاومت، گفت که تصمیمات مهمی گرفته خواهد شد.

گزینه دونالد ترامپ برای سمت مشاور امنیت ملی آمریکا مایک والتز در مصاحبه دیروز خود با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس نیوز در پاسخ به سوالی درباره موضع ترامپ در قبال ایران و این که آیا از حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران که نیازمند کمک و تسلیحات واشنگتن است، حمایت می‌کند، مدعی شد که اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مقاومت، ایران را در موقعیت ضعف قرار داده است.

او با این ادعا که «پدافند هوایی ایران نابود شده»، گفت که «اکنون لحظه گرفتن آن تصمیمات کلیدی است و در ماه آینده این کار را (تصمیم‌گیری) خواهیم کرد».

 
 

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید