دعای روز بیست و هفتم ماه رمضان : خدایا در این ماه فضیلت شب قدر را روزی ام ساز
این روز از طرفی باعث سرور و شادمانی است به خاطر اینکه مسلمانان از انجام وظیفه الهی بسیار خرسند هستند اما از طرف دیگر چون روز حسابرسی و دریافت پاداش الهی است دلهره و خوف عجیبی در دل مسلمانان به پا می شود.
دعای روز سیام ماه رمضان، متضمن معارفی همچون درخواست قبولی روزه یک ماه رمضان و مورد خشنودی و قبول خدا و رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) قرار گرفتن میباشد.
دعای روز بیست و نهم ماه رمضان، متضمن معارفی همچون پوشش رحمت خدا، توفیق و حفظ از گناه و پاکی دل از تاریکیهای شکها و اوهام باطل میباشد.
دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان، متضمن معارفی همچون طلب حظ و بهره برای انجام دادن مستحبات و نزدیک و تقرب به خداوند میباشد.
دعای روز بیست و هفتم ماه رمضان، متضمن معارفی همچون طلب رزق فضیلت شب قدر و گرداندن کار سخت به آسانی و قبولی عذر و بخشش گناهان میباشد.
خداوند در آیات ۱۷ و ۱۸ سوره زمر میفرماید: «کسانی که حرف ها و تبلیغات گوناگون را با دقت میشنوند و با تجزیه و تحلیل، دنبال بهترینش می روند کسانیاند که خدا دستشان را در زندگی گرفته است و آنان همان مردم عاقلاند».
ماه رمضان ماه نزول قرآن است و همه ما باید تلاش کنیم در این ماه هر روز یک جزء قرآن تلاوت کنیم و در کنار تلاوت، تدبر در قرآن و آوردن قرآن به متن زندگی نیز ضروری است.
عملیات عمره در ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۳ آغاز شده بود که طبق اعلام سازمان حج و زیارت، تا کنون حدود ۱۹۲ هزار عمرهگزار ایرانی به مکه و مدینه اعزام شدهاند و تا ۱۹ فروردین که آخرین پرواز عمره خواهد بود، ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر دیگر برای عمره اعزام میشوند.
بنابر اعلام رئیس مرکز موضوعشناسی احکام فقهی حوزه علمیه قم، تعیین مبلغ فطریه «به تفکیک استانها» در سال ۱۴۰۴ برای اولین بار انجام شد تا ساکنان هر یک از استانهای کشور، مبلغ زکات فطره منطقه مورد سکونت خود را بدانند.
ریشه گناه در ذهن انسان است؛ اگر فردی توبه کند ولی همچنان به گناه فکر کند، در واقع راه را برای بازگشت شیطان باز گذاشته است.
دفتر حضرت آیتالله العظمی حسین مظاهری میزان «زکات فطره» و «کفّاره» برای سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
دفتر حضرت آیتالله العظمی حسین مظاهری میزان «زکات فطره» و «کفّاره» برای سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
مسابقه زندگی با آیهها با هدف ترویج مفاهیم قرآنی و تشویق عموم به مطالعه و تفکر در آیات قرآن کریم برگزار میشود.
در روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان، مومنان با تضرع و التماس، از خداوند متعال خواستار رضایت و خشنودی او میشوند. آنان از هر آنچه که موجب ناخشنودی پروردگار است، به او پناه میبرند و توفیق اطاعت و دوری از گناه را از او مسئلت مینمایند. این دعا، فرصتی است برای تجدید عهد با خداوند و تلاش برای پاکسازی روح و روان از هرگونه آلودگی.
در کشورهای شرق ایران نظیر کشورهای افغانستان و پاکستان و بخشهای بزرگی از هند و چین و … نیز هلال ماه جدید با چشم غیر مسلح قابل رویت خواهد بود.
شب بیستوسوم ماه رمضان، شبی است که گویی آسمان به زمین نزدیکتر میشود. در سکوت و آرامش این شب، گویی نجوای فرشتگان را میتوان شنید، گویی هر دعایی مستجاب میشود و هر اشکی ارزشمند.اعمال شب بیست و سوم ماه رمضان :اول؛ خواندن سوره عنکبوت و روم
یکشنبه، 3 فروردین 1404 : آیا 'زهره، سعد منقلب' آینده را تغییر میدهد؟ سال مار 1404، نوروز، قدر و نجوم؛ رازهایی که سرنوشت را دگرگون میکنند؟
تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و یکم قرآن کریم