16:02 , 1403/9/9
کد خبر: 000093081
بازدید: 1166
لوکوم انار: طعمی فراموش نشدنی برای شب یلدا

طرز تهیه لوکوم انار؛ این شیرینی خوشمزه ترکیه ای را با نشاسته ذرت؛ آب انار و... در این خبر فرا بگیرید.

به گزارش خبرنگار وبگردی ایونا به نقل از برترین ها؛ لوکوم انار یک شیرینی خوشمزه و محبوب است که با طعم دلپذیر انار تهیه می‌شود. این شیرینی معمولاً در مراسم‌های خاص و جشن‌ها سرو می‌شود.

مواد لازم

آب انار: ۱ پیمانه

نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

آب: ۱/۲ پیمانه

گردو یا پسته خرد شد: به مقدار دلخواه

نشاسته: برای پودر کردن (بعد از پخت)

طرز تهیه لوکوم انار

در یک کاسه، نشاسته ذرت را با ۱/۲ پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گلوله‌های آن حل شود.

در یک قابلمه، آب انار و شکر را به جوش بیاورید و بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس مخلوط نشاسته را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.

حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و ژله‌ای شود. این مرحله ممکن است حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد. در صورت دلخواه، می‌توانید عصاره وانیل را در این مرحله اضافه کنید.

در پایان پخت، گردو یا پسته خرد شد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط را در یک قالب مستطیلی یا مربعی که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید و سطح آن را صاف کنید.

اجازه دهید لوکوم در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را به یخچال منتقل کنید تا حداقل ۴ تا ۵ ساعت یا تا زمانی که کاملاً سفت شود.

بعد از سفت شدن، لوکوم را از قالب خارج کنید و با چاقو به قطعات دلخواه برش دهید. سپس آنها را با نشاسته پودر کرده، پوشش دهید تا از چسبندگی جلوگیری شود.

لوکوم انار شما آماد است! می‌توانید آن را در ظرف سرو قرار داده و به عنوان دسر یا میان‌وعده لذیذی میل کنید. نوش جان!

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید