طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه و اصیل را در این خبر فرا بگیرید + ویدیو
به گزارش خبرنگار وبگردی ایونا به نقل از فرادید؛ در این ویدئو، یک آشپز ماهر با استفاده از مواد اولیه شامل ۱۱۰ گرم ماست پرچرب شیرین، ۸۰ گرم روغن جامد یا مایع، ۱۸۰ تا ۲۲۰ گرم آرد گندم، و نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، قطاب یزدی را تهیه میکند. برای مواد میانی نیز از ۱۵۰ گرم پودر گردو، ۱۰۰ گرم شکر، نصف قاشق چایخوری دارچین و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری گلاب استفاده میشود.
قطاب یکی از معروفترین و خوشمزهترین شیرینیهای سنتی استان یزد است که به عنوان یکی از محبوبترین سوغاتیهای کرمان نیز شناخته میشود. این شیرینی از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و پیشینه آن به اواخر دوره قاجار برمیگردد. با تماشای این ویدئو میتوانید مراحل تهیه این شیرینی لذیذ را به راحتی یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.