15:51 , 1402/11/22
کد خبر: 000041398
بازدید: 1270
قاتل ۳۲ ساله جنایت هولناکی را رقم زد

قاتل ۳۲ ساله در بازجویی‌ها به ارتکاب جنایت با همدستی ۴ نفر اعتراف کرد.

به گزارش خبرنگار حوادث ایونا به نقل از اعتماد آنلاین، مردی که با کمک چهار همدستش مرتکب جنایت شده و گریخته بود، دستگیر شد.

کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان رودسر در پی دریافت خبری مبنی بر کشف جسد خون‌آلود در حیاط یک منزل مسکونی در یکی از روستاهای این شهر، به محل حادثه رفتند و تحقیقات خود را آغاز کردند.

از طریق استفاده از شیوه‌های پلیسی، کارآگاهان موفق به یافتن سرنخی از قاتل شدند و متهم ۳۲ ساله را پس از هماهنگی با مقامات قضائی در ساعات اولیه پس از وقوع جرم در مخفیگاهش در شهر رودسر دستگیر کردند.

متهم دستگیر شده در جریان بازجویی‌ها با توجه به شواهد و قرائن موجود اقرار کرد و به همدستی ۴ نفر در این قتل اعتراف کرد. سپس همدستان قاتل نیز در عملیات‌های پلیسی دستگیر شدند و به جرم خود اعتراف کردند.

متهمان انگیزه قتل را اختلاف شخصی قاتل با فرد مقتول اعلام کردند و پس از بازسازی صحنه قتل، با تشکیل پرونده‌های قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید