15:41 , 1403/10/27
کد خبر: 000105586
بازدید: 1210
ظهور ستاره ۱۸ ساله  ژائو فونسکا در گرنداسلم استرالیا

آندری روبلف روسیه در نخستین دیدار خود در رقابت‌های تنیس گرنداسلم استرالیا مقابل ژائو فونسکا از برزیل با نتیجه سنگین ۳ بر صفر تن به شکست داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از  ایسنا، آندری روبلف نفر نهم برترین تنیسورهای جهان از روسیه در نخستین دیدار خود در رقابت‌های تنیس گرنداسلم استرالیا مقابل ژائو فونسکا ستاره ۱۸ ساله تنیس جهان از برزیل با نتیجه سنگین ۳ بر صفر تن به شکست داد.

روبلف در این دیدار در ۳ ست متوالی با نتایج ۷ بر ۶، ۶ بر ۳ و ۷ بر ۶ مغلوب فونسکا شد ک از دور رقابت‌ها کنار رفت.

شگفتی ساز  ژائو فونسکا در گرنداسلم استرالیا

فونسکا برای رسیدن به جدول اصلی مسابقات گرنداسلم، در ۳ دیدار بدون از دست دادن ست مقابل رقبای خود صاحب برتری شده بود.

او در ۵۲ سال اخیر اولین بازیکنی است که در نخستین دیدار خود در جدول اصلی گرنداسلم موفق به شکست یکی از ده بازیکن اول رنکینگ شده است.

در دیگر دیدارهای مهم بن شیلتون ۳ بر صفر از سد برندون ناکاشیما گذشت، دنیل مدودف روس ۳ بر ۲ از سد حریف خود از تایلند گذشت و هورکاچ لهستانی نیز ۳ بر صفر از سد تالون گریکسپور گذشت.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید