با توجه به خواص بی نظیز انجیز از آهن گرفته تا ویتامین C در این مطلب طرز تهیه شیره انجیر را آموزش خواهیم داد.
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، انجیر میوه ای است که روی درخت فیکوس (فیکوس کاریکا) می روید. فیکوس کاریا یکی از گیاهان خانواده توت است. بر اساس اطلاعات فائو، یک میلیون و 57 هزار تن انجیر در جهان تولید و 280 هزار تن در کشور ترکیه کشت شده است.
مانند هر سبزی و میوه دیگری، مصرف انجیر در فصل آن اهمیت دارد. در حالی که می توانیم در طول سال به طور مداوم به انجیر خشک برسیم، باید منتظر ماه های مرداد و شهریور برای انجیر تازه باشیم. یکی دیگر از راه هایی که میتوان از انجیر استفاده کرد، شیره انجیر است.
انجیر نه تنها با طعمی که دارد بلکه با فوایدی که برای سلامتی انسان دارد، در خط مقدم قرار می گیرد؛ چراکه حاوی فیبر رژیمی، مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان هاست، کالری انجیر متوسط تنها 35-40 کالری است. انجیر که فواید جدی برای سلامتی دارد، حاوی مواد معدنی سدیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامینهای C، B3، B6، B2، K است و همچنین منبع خوبی از فیبر است.
ویتامین A
ویتامین C
ویتامین K
ویتامین های گروه B
پتاسیم
منیزیم
فلز روی
فلز مس
منگنز
آهن
انجیر تازه، شیرین و رسیده: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید