10:01 , 1401/6/9
کد خبر: 000015054
بازدید: 6332
طرز تهیه شیره انجیر غلیظ و خانگی

با توجه به خواص بی نظیز انجیز از آهن گرفته تا ویتامین C در این مطلب طرز تهیه شیره انجیر را آموزش خواهیم داد.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، انجیر میوه ای است که روی درخت فیکوس (فیکوس کاریکا) می روید. فیکوس کاریا یکی از گیاهان خانواده توت است. بر اساس اطلاعات فائو، یک میلیون و 57 هزار تن انجیر در جهان تولید و 280 هزار تن در کشور ترکیه کشت شده است. 

مانند هر سبزی و میوه دیگری، مصرف انجیر در فصل آن اهمیت دارد. در حالی که می توانیم در طول سال به طور مداوم به انجیر خشک برسیم، باید منتظر ماه های مرداد و شهریور برای انجیر تازه باشیم. یکی دیگر از راه هایی که میتوان از انجیر استفاده کرد، شیره انجیر است.

انجیر نه تنها با طعمی که دارد بلکه با فوایدی که برای سلامتی انسان دارد، در خط مقدم قرار می گیرد؛ چراکه حاوی فیبر رژیمی، مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان هاست، کالری انجیر متوسط ​​تنها 35-40 کالری است. انجیر که فواید جدی برای سلامتی دارد، حاوی مواد معدنی سدیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های C، B3، B6، B2، K است و همچنین منبع خوبی از فیبر است. 

Incir Images – Browse 412 Stock Photos, Vectors, and Video | Adobe Stock

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انجیر

ویتامین A

ویتامین C

ویتامین K

ویتامین های گروه B

پتاسیم

منیزیم

فلز روی

فلز مس

منگنز

آهن

طرز تهیه شیره انجیر غلیظ، کشدار و خانگی

مواد مورد نیار برای تهیه شیره انجیر خانگی

انجیر تازه، شیرین و رسیده: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

Hangi pekmez neye iyi geliyor? Pekmez çeşitleri ve faydaları

طرز تهیه شیره انجیر در خانه

  1. انجیرها را شسته و آن ها را ریز ریز خرد یا به طور کامل له کنید.
  2. انجیرهای ریز یا له شده را در یک قابلمه ریخته و به میزان دو برابر انجیرهای داخل قابلمه آب اضافه کنید، سپس روی گاز با حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را ملایم کنید تا انجیرها به طور کامل بپزد.
  3. باید به این نکته مهم توجه کنید که شیره انجیر نباید غلیظ باشد تا به راحتی بتوانید محتویات درون قابلمه را از صافی رد کنید.
  4. برای صاف کردن شیره میتوانید از ظروف توری ریز با پارچه نخی استفاده کنید.
  5. برای شیره انجیر نباید دانه ها و گوشت انجیر وارد آن شود تا بافت یکدستی حاصل شود.
  6. شیره صاف شده را داخل قابلمه ریخته و مجددا روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود
  7. هر از گاهی شیره را هم بزنید و کف روی آن را بردارید. مراقب باشید تا شیره ته نگیرد.
  8. پس از خنک شدن شیره را درون ظرف ها شیشه بریزید.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار