12:46 , 1401/7/11
کد خبر: 000015618
بازدید: 1444
طرز تهیه سس کچاپ خانگی + نکات مهم

بسیاری از افراد علاقه دارند مواد مورد نیاز خود را به جای تهیه از فروشگاه ها در خانه تهیه کنند مانند سس کچاپ. در ادامه طرز تهیه سس کچاپ خانگی را با شما به اشتراک می گذاریم.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی 

دستور تهیه سس کچاپ خانگی مخصوص افرادی است که علاقه ای به استفاده از محصولات حاوی نگهدارنده ندارند.  

مواد لازم برای دستور تهیه سس کچاپ خانگی

گوجه فرنگی 1 کیلو

نصف پیاز

3 عدد فلفل کاین (اگر نمی خواهید تند باشد، می توانید فلفل را از لیست حذف کنید یا مقدار آن را کم یا زیاد کنید)

2 حبه سیر

2 برگ بو

1 عدد میخک

1 قاشق چایخوری دارچین

5 قاشق غذاخوری سرکه سیب

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری شکر گرانول

نمک

فلفل سیاه

طرز تهیه سس کچاپ خانگی + نکات مهم

دستور تهیه سس کچاپ

گوجه فرنگی ها را شسته و بدون پوست کندن با چاقو به دو نیم کنید.

نصف پیاز را به همین ترتیب از وسط نصف کنید. در صورت تمایل ساقه های فلفل تند را جدا کنید و همراه با سیر های پوست کنده شده داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.

پوره را داخل قابلمه ریخته و شکر گرانول، دارچین، روغن زیتون، سرکه، برگ بو و میخک را اضافه کرده و مخلوط کنید.

اجاق گاز را روشن کنید و اجازه دهید گوجه فرنگی ها آب خود را به خود جذب کنند. گهگاهی هم با شعله زیاد مواد را هم بزنید.

روشن می شود و اجازه می دهیم گوجه فرنگی ها آب خود را به خود جذب کنند و گهگاه با حرارت زیاد هم بزنید.

مواد را از صافی دانه درشت رد کنید. بهتر است پوره گوجه فرنگی را تا زمانی که مواد داغ است از صافی رد کنید.

پوره را با پشت قاشق الک می کنیم. این روند تا زمانی ادامه می یابد که فقط پوست گوجه فرنگی در الک باقی بماند.

یک الک خیلی ریز (به قدری ریز که دانه های گوجه فرنگی از آن رد نشود) روی کاسه دیگری قرار می دهیم.

مایه الک شده را داخل این الک ریز توری می ریزند. پوره را با پشت قاشق صاف کنید تا فقط دانه های گوجه فرنگی باقی بماند.

سس کچاپ را که به دست می آوریم دوباره داخل قابلمه می بریم و بر حسب ذائقه نمک و فلفل اضافه می کنیم.

آب دوباره کشیده می شود تا به قوام سس کچاپ برسد.

وقتی به قوام خود رسید، داخل ظرف بریزید و اجازه دهید مواد سرد شود.

بعد از سرد شدن سرو می شود.

نکات مهم دستور تهیه سس کچاپ چیست؟

هنگام تهیه سس کچاپ در منزل ابتدا باید مواد خود را با حرارت زیاد و سپس با حرارت کم بپزید.

برای قوام تیره تر کچاپ، باید درب قابلمه را بسته نگه دارید.

برای دستور سس کچاپ تند، می توانید علاوه بر مواد، پودر فلفل قرمز نیز اضافه کنید.

می توانید سس کچاپ را در شیشه یا بطری نگهداری کنید.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید