10:02 , 1403/11/20
کد خبر: 000114052
بازدید: 1166
ضرورت مدیریت پسماند در صنعت غذا

دکتر مهدی کریمی تفرشی/ پژوهشگر دیپلماسی توسعه پایدار و محیط زیست

پلاستیک به دلیل تجزیه‌ناپذیر بودن، می‌تواند صدها سال در محیط زیست باقی بماند و باعث آلودگی خاک، آب و هوا شود.  همچنین، ورود میکروپلاستیک‌ها به زنجیره غذایی، تهدیدی جدی برای سلامت انسان و سایر موجودات زنده محسوب می‌شود. پلاستیک حاوی مواد شیمیایی مضری است که می‌تواند به غذا و آب نفوذ کند و با سرطان، مشکلات تولید مثل و سایر مشکلات سلامتی مرتبط است. بنابراین، کاهش تولید و بازیافت پسماندهای پلاستیکی در صنایع غذایی، به یک ضرورت تبدیل شده است.


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید