شکلات صبحانه یکی از شکلات های خوشمزه و محبوب کودکان می باشد که بیشتر برای وعده صبحانه یا عصرانه در کنار نان تست یا نان های دیگر سرو می شود و البته بزرگترها نیز این شکلات جذاب را دوست دارند. از شکلات صبحانه می توانید برای تزئین کیک و شیرینی یا مغزدار کردن آن ها استفاده کنید یا با استفاده از مغز فندق یک شکلات صبحانه فندقی خوشمزه داشته باشید. شکلات صبحانه را می توانید با کمترین مواد در منزل به صورت کاملا اقتصادی و فوری درست کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه در خانه این گونه است:
ابتدا تمام مواد را از نیم ساعت قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند. داخل یک قابلمه گود و کوچک یا شیر جوش، ۳ لیوان شیر را بریزید و ۵ قاشق غذا خوری شکر را به شیر اضافه و مخلوط کنید تا شکر کمی در شیر حل شود.
در این مرحله ۳ قاشق غذا خوری نشاسته گل را به شیر و شکر اضافه و مخلوط کنید تا دانه های نشاسته در مخلوط شیر و شکر باز شوند و یک مایع یکدست درست شود.
حدود ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو که البته تلخ نباشد را به مواد اضافه و با هم ترکیب کنید تا پودر کاکائو با شیر مخلوط شود و دانه های پودر کاکائو داخل شیر گلوله نشود.
شعله گاز را روشن کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید، سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکلات صبحانه ته نگیرد و کم کم غلیظ شود.
شکلات صبحانه مقداری که غلیظ شد، ۲ قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا حل و مخلوط شود. در انتها ۱ قاشق چای خوری وانیل را نیز داخل مواد بریزید و زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظر شما رسید حرارت را خاموش کنید و بعد از خنک شدن آن را داخل ظرف مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید