23:03 , 1403/4/15
کد خبر: 000056331
بازدید: 1160
شکلات صبحانه با نشاسته

شکلات صبحانه یکی از شکلات های خوشمزه و محبوب کودکان می باشد که بیشتر برای وعده صبحانه یا عصرانه در کنار نان تست یا نان های دیگر سرو می شود و البته بزرگترها نیز این شکلات جذاب را دوست دارند. از شکلات صبحانه می توانید برای تزئین کیک و شیرینی یا مغزدار کردن آن ها استفاده کنید یا با استفاده از مغز فندق یک شکلات صبحانه فندقی خوشمزه داشته باشید. شکلات صبحانه را می توانید با کمترین مواد در منزل به صورت کاملا اقتصادی و فوری درست کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه در خانه این گونه است:

  • نشاسته گل ۳ قاشق غذا خوری
  • شیر ۳ لیوان
  • شکر ۵ قاشق غذا خوری
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
  • کره ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته گل و پودر کاکائو

مرحله اول: مخلوط کردن شیر و شکر

ابتدا تمام مواد را از نیم ساعت قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند. داخل یک قابلمه گود و کوچک یا شیر جوش، ۳ لیوان شیر را بریزید و ۵ قاشق غذا خوری شکر را به شیر اضافه و مخلوط کنید تا شکر کمی در شیر حل شود.

مرحله دوم: اضافه کردن نشاسته

در این مرحله ۳ قاشق غذا خوری نشاسته گل را به شیر و شکر اضافه و مخلوط کنید تا دانه های نشاسته در مخلوط شیر و شکر باز شوند و یک مایع یکدست درست شود.

مرحله سوم: اضافه کردن پودر کاکائو

حدود ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو که البته تلخ نباشد را به مواد اضافه و با هم ترکیب کنید تا پودر کاکائو با شیر مخلوط شود و دانه های پودر کاکائو داخل شیر گلوله نشود.

مرحله چهارم: گذاشتن قابلمه روی حرارت

شعله گاز را روشن کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید، سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکلات صبحانه ته نگیرد و کم کم غلیظ شود.

مرحله پنجم: آماده شدن شکلات صبحانه

شکلات صبحانه مقداری که غلیظ شد، ۲ قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا حل و مخلوط شود. در انتها ۱ قاشق چای خوری وانیل را نیز داخل مواد بریزید و زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظر شما رسید حرارت را خاموش کنید و بعد از خنک شدن آن را داخل ظرف مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه

نکات کلیدی برای تهیه شکلات صبحانه بازاری

  1. شکلات صبحانه خانگی را به مدت یک الی دو هفته در یخچال می توانید نگهداری کنید.
  2. می توانید مقدار کمی نمک و حدود یک قاشق غذا خوری آبلیمو در انتهای کار به شکلات صبحانه اضافه کنید تا ماندگاری آن را افزایش دهید.
  3. بهتر است پودر کاکائویی که استفاده می کنید تیره و تلخ نباشد تا شکلات صبحانه رنگ روشن تری داشته باشد.
  4. شکلات صبحانه در مدت زمان خیلی کمی آماده می شود.
  5. در حین پخت، شکلات را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
  6. می توانید به جای پودر کاکائو از صد گرم شکلات تخته ای استفاده کنید که در آن صورت دو قاشق شکر نیز به همراه شکلات تخته ای داخل مواد بریزید.
  7. از این شکلات برای گاناش کیک هم می توانید استفاده کنید که در آن صورت نمک و آبلیمو داخل آن نریزید.
  8. از مغزهای دلخواه خود یا پودر مغزیجات می توانید داخل شکلات صبحانه استفاده کنید.
    

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید