12:20 , 1403/11/26
کد خبر: 000115629
بازدید: 1176
شرط خبرساز برای پذیرش گردشگران نوروزی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با اشاره به تداخل نوروز و ماه مبارک رمضان، تأکید کرد که برای اطمینان از رعایت قوانین، به اقامتگاه‌ها، هتل‌ها و مراکز گردشگری اعلام خواهیم کرد که پذیرش گردشگران باید با رعایت شئونات اسلامی انجام پذیرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایونا به نقل از برنا: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با اشاره به تداخل نوروز و ماه مبارک رمضان، تأکید کرد که برای اطمینان از رعایت قوانین، به اقامتگاه‌ها، هتل‌ها و مراکز گردشگری اعلام خواهیم کرد که پذیرش گردشگران باید با رعایت شئونات اسلامی انجام پذیرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با اشاره به تداخل نوروز و ماه مبارک رمضان، تأکید کرد که برای اطمینان از رعایت قوانین، به اقامتگاه‌ها، هتل‌ها و مراکز گردشگری اعلام خواهیم کرد که پذیرش گردشگران باید با رعایت شئونات اسلامی انجام شود.


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید