01:39 , 1403/12/30
کد خبر: 000125518
بازدید: 1173
سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران: کارتال مربی کارنامه‌داری است، فوتبال ایران رو به افول!

ناصر ابراهیمی، در حاشیه تمرینات این تیم، ضمن انتقاد از وضعیت فوتبال پایه در ایران، اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس، را مربی‌ای کارنامه‌دار توصیف کرد. او با اشاره به از بین رفتن زمین‌های خاکی و مدارس فوتبال، معتقد است که نسل جدید فوتبالیست‌های ایرانی، از کیفیت لازم برخوردار نیستند. ابراهیمی همچنین با انتقاد از عملکرد تیم‌های پایه ایران در مسابقات آسیایی، گفت که این تیم‌ها سال‌هاست که از صعود به مراحل بالاتر بازمانده‌اند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , ناصر ابراهیمی، مربی پیشین تیم ملی ایران، در حاشیه تمرین امروز (چهارشنبه) تیم ملی حضور یافت و درباره وضعیت فوتبال ایران، عملکرد اسماعیل کارتال در پرسپولیس و دیدار حساس تیم ملی برابر امارات صحبت کرد.

او با انتقاد از وضعیت زیرساخت‌های فوتبال ایران گفت: «پایه فوتبال، مدارس و زمین‌های خاکی از بین رفته‌اند. حسین عبدی در تیم جوانان زحمت کشید، اما چندین سال است که در تورنمنت‌های آسیایی حذف می‌شویم. من پیش‌بینی می‌کردم که فوتبال ایران جزء تیم‌های درجه سوم آسیا شود.»

ابراهیمی همچنین درباره مهدی قایدی، شاگرد قدیمی‌اش در ایرانجوان بوشهر، گفت: «زمانی که در ایرانجوان بودم، قایدی بچه‌ای شیطان بود. به او گفتم آن دوران را به یاد داری که گفت بله!»

وی درباره دیدار تیم ملی مقابل امارات گفت: «امارات یک کشور چندملیتی است و بازیکنانی دارد که پس از بازی برای این تیم، به کشورهای اصلی‌شان بازمی‌گردند. اما ایران یک تیم خالص است.»

ابراهیمی در پایان به عملکرد اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس، اشاره کرد و گفت: «من سفرهای زیادی به ترکیه داشته‌ام. کارتال یکی از مربیان بسیار خوب و کارنامه‌دار ترکیه است.»

ابراهیمی: کارتال مربی کارنامه‌داری است، فوتبال ایران درجه سوم آسیا شده!

به گزارش ایونا نیوز  :ناصر ابراهیمی، پیشکسوت فوتبال ایران، در حاشیه تمرین تیم ملی، با انتقاد از وضعیت فوتبال پایه و پیش‌بینی سقوط فوتبال ایران به رده سوم آسیا، عملکرد اسماعیل کارتال در پرسپولیس را تحسین کرد و او را مربی کارنامه‌داری دانست. ابراهیمی همچنین خاطراتی از دوران مربیگری‌اش در ایرانجوان بوشهر و شاگردی مهدی قایدی را بازگو کرد. او حضور کارتال را برای پرسپولیس یک فرصت قلمداد می‌کند.

ناصر ابراهیمی، پیشکسوت فوتبال ایران و مربی سابق تیم ملی، با حضور در تمرین تیم ملی، به انتقاد از وضعیت نابسامان فوتبال پایه پرداخت. او با اشاره به حذف مکرر تیم‌های پایه در تورنمنت‌های آسیایی، پیش‌بینی کرد که فوتبال ایران به زودی در رده سوم آسیا قرار خواهد گرفت.

ابراهیمی ضمن تمجید از عملکرد اسماعیل کارتال در پرسپولیس، او را مربی کارنامه‌داری دانست و ابراز امیدواری کرد که این مربی ترکیه‌ای بتواند با دانش و تجربه خود، پرسپولیس را به موفقیت‌های بیشتری برساند.

ابراهیمی در بخشی از صحبت‌های خود، خاطراتی از دوران مربیگری‌اش در ایرانجوان بوشهر و شاگردی مهدی قایدی را بازگو کرد. او با اشاره به شیطنت‌های قایدی در آن زمان، گفت: «زمانی که در ایرانجوان بودم، قایدی بچه‌ای شیطان بود. به او گفتم آن دوران را به یاد داری که گفت بله!»

ابراهیمی در ادامه، به دیدار حساس تیم ملی ایران مقابل امارات اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که تیم ملی بتواند با ارائه یک بازی برتر، به پیروزی دست یابد و دل مردم ایران را شاد کند.


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید