به گزارش خبرنگار فناوری ایونا به نقل از ایسنا، سامسونگ به نظر میرسد که در حال بررسی جدی امکان تولید گوشی سه بار تاشو خود باشد. این گوشی درصورت معرفی، میتواند گامی بزرگ در تکامل فناوری گوشیهای هوشمند تاشو باشد.
نئووین مینویسد درحالیکه چند ماه پیش هواوی اولین گوشی سه بار تاشو خود، Mate XT را معرفی کرد، سامسونگ نیز از آن زمان در حال انجام آزمایش و تحقیق در این زمینه است. اگرچه گوشی Mate XT تنها در چین عرضه شد، توجه زیادی در سطح جهانی جلب کرد و این مسئله باعث شد تا شایعهها و گزارشهایی درباره برنامههای سامسونگ برای تولید گوشی سه بار تاشو به گوش برسد.
گمانهزنیها حاکی از آن است که سامسونگ ممکن است گوشی سه بار تاشو خود را در سال ۲۰۲۵ معرفی کند. پتنتی جدید که اخیراً منتشر شده است، دستگاهی را به نمایش میگذارد که بسته به نحوه تاشدن سه دستگاه مختلف را پیش روی کاربران قرار میدهد: گوشی ساده (باریک) و تبلت و لپتاپ. این ویژگی نوآورانه میتواند تجربه کاربری را ارتقا دهد و دستگاه را برای انواع مختلف استفادهها مناسب کند.
باتری تاشو منحصربهفرد
درحالیکه جزئیات بیشتری از گوشی تاشو سامسونگ منتشر شده، خبر جالب دیگری نیز بهتازگی در اینترنت به اشتراک گذاشته شده است. تصاویری از پتنت باتری نشان میدهند که سامسونگ ممکن است در گوشی سه بار تاشو خود از باتری تاشو خاصی استفاده کند. این باتری که با نام «باتری تکسلولی تاشو» ثبت شده، بهگونهای طراحی شده که با مکانیسم تاشو دستگاه هماهنگ باشد و فضای بیشتری برای جایگذاری باتریهای حجیم در داخل گوشی فراهم کند.
تصاویری که از این پتنت منتشر شدهاند، نشان میدهند که باتری سه نقطه تاشدن دارد. این ویژگی به سامسونگ امکان میدهد تا باتری حجیمتری را در چنین دستگاههای پیچیدهای جای دهد؛ جایی که مکانیزم تاشو فضای زیادی را اشغال میکند. باتریهای تاشو بهدلیل انعطافپذیری و کارایی بیشتر، میتوانند مشکل کمبود فضا برای نصب باتریهای بزرگتر را حل کنند.
امکان استفاده از مواد انعطافپذیر در ساخت باتری
گفته میشود که سامسونگ ممکن است از مواد انعطافپذیر در ساخت این باتری تاشو استفاده کند. این مواد به باتری امکان میدهند که بدون آسیب به ساختار آن تا و باز شود. این ویژگی میتواند به بهبود عمر باتری و عملکرد کلی دستگاه کمک کند و راه را برای تولید گوشیهای تاشو با عمر باتری طولانیتر در آینده هموار کند.
مشکلات پیش رو و زمان احتمالی معرفی
باید به این نکته توجه کرد که این اولین بار است که درباره چنین باتری تاشویی صحبت میشود و احتمالاً زمان زیادی طول خواهد کشید تا شاهد استفاده عملی از آن در محصولات تجاری باشیم. همچنین، وجود پتنت بههیچعنوان به معنی تولید انبوه و استفاده از آن در دستگاههای تجاری نیست. درحالحاضر، سامسونگ هنوز بهطور رسمی تأیید نکرده که در حال کار روی گوشی سه بار تاشو است و این پروژه احتمال دارد در مراحل ابتدایی توسعه قرار داشته باشد.
به نظر میرسد سامسونگ در حال ارزیابی فناوریهای مختلف برای ارائه تجربهای متفاوت و پیشرفته به کاربران است. درصورتیکه گوشی سه بار تاشو سامسونگ معرفی شود، ممکن است تحولی جدید در دنیای گوشیهای هوشمند تاشو ایجاد کند.