کویی تره یکی از غذاهای اصلی و محلی گیلان بوده که در این مطلب روش پخت کویی تره را آموزش خواهیم داد.
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به غذاهای محلی علاقه دارید می توانید با استفاده از این طرز تهیه غذای کویی تره را آماده کرده و از طعم بی نظیر این غذای گیلکی لذت ببرید.
مواد لازم برای طرز تهیه کویی تره خانگی
نصف کدو حلوایی
سه حبه سیر
150 گرم گردو
2 قاشق رب انار
2 قاشق رب گوجه فرنگی
دو قاشق شکر
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
روش تهیه کویی تره خانگی
مقداری روغن در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید
سیر را به تابه اضافه کرده وتفت دهید
کدوی پخته شده را پوست گرفته و آن را پوره کنید
سپس کدو پوره شده را به سیر اضافه کرده و تفت دهید.
یک قابلمه متوسط بردارید باقی مواد را داخل قابلمه بریزید ( رب گوجه، شکر، رب انار، گردو، نمک، فلفل)
3 لیوان آب به محتوای داخل قابلمه اضافه کردهو بگذارید به مدت دو ساعت بجوشد
سیر و کدو پخته شده را همراه با گلپر با قابلمه اضافهکنید تا غذا غلیظ شود