14:04 , 1403/10/22
کد خبر: 000104265
بازدید: 1171
رازهای نهفته در دانه‌های مرموز فلفل سیاه (از ترکیبات تا خواص و فواید برای سلامتی!)

ترکیبات بسیار جالب و در عین حال عجیبی در فلفل سیاه وجود دارد که شاید در نگاه اول شما را شگفت زده کند. اما هر چه بیشتر فکر می‌کنید می‌بینید که هر کدام این ترکیبات چه خاصیت و فایده‌ای برای سلامت عمومی بدن دارد.

آیا می‌دانستید دانه‌های سیاه و کوچک فلفل سیاه که به عنوان طعم دهنده استفاده می‌کنید چه ترکیباتی دارد؟ آیا با خواص و رازهای سلامتی فلفل سیاه برای بدن با خبر هستید؟

ترکیبات بسیار جالب و در عین حال عجیبی در فلفل سیاه وجود دارد که شاید در نگاه اول شما را شگفت زده کند. اما هر چه بیشتر فکر می‌کنید می‌بینید که هر کدام این ترکیبات چه خاصیت و فایده‌ای برای سلامت عمومی بدن دارد.

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا با فلفل سیاه، ترکیبات و خواص هر کدام برای بدن و سلامتی آشنا شوید.

فلفل سیاه چیست؟

فلفل سیاه یا Piper Nigrum میوه‌های خشک و تیره رنگی هستند که از گونه گیاهان بومی جنوب هند به دست می‌آید. فلفل سیاه یک چاشنی و ادویه با طعم تند و تیز و همچنین یک داروی خوراکی در طب سنتی و پزشکی است.

فلفل سیاه یا همان "سلطان ادویه‌ها" یکی از محبوب‌ترین ادویه‌ها در تجارت بین‌المللی بوده که اغلب در مسیرهای تجاری بین هند با کشورهای غربی به فروش می‌رسد.

ترکیبات جالب در دانه‌های فلفل سیاه

ترکیبات فعال متنوع و جالبی در دان و پودر فلفل سیاه وجود دارد که طعم تند و عطر تیز آن را به وجود آورده است. این ترکیبات جالب عبارتند از:

پپرین (Piperine):

پپرین یا پایپرین ماده اصلی و فعال فلفل سیاه است. این ماده در تند و تیز شدن طعم فلفل سیاه نقش داشته و بویی بسیار قوی در آن ایجاد می‌کند. پپرین می‌تواند:

  • دستگاه گوارش را تحریک کند.
  • قابلیت جذب ویتامین و مواد مغذی در بدن را بالا ببرد.
  • تاثیر مثبت برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین B و سلنیوم را افزایش می‌دهد.

آنتی‌اکسیدان‌ها:

پودر و دانه فلفل سیاه حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی بوده که بدن را در برابر آسیب‌های اکسیداتیو، محافظت می‌کنند. این آسیب‌ها می‌توانند موجب:

  • پیری زودرس
  • بروز بیماری سرطان
  • بروز بیماری‌های قلبی

شوند. به همین دلیل است که توصیه می‌شود فلفل سیاه در غذاهای خود بریزید تا با افزایش آنتی اکسیدان در بدن، در برابر بیماری ایمن شوید.

چرا فلفل سیاه استفاده کنیم؟

با استفاده از هر نوع فلفل سیاه، از پودر گرفته تا دان‌های آن، در هر نوع غذایی یا دمنوشی، از خواص و فواید زیر بهره مند خواهید شد:

  1. بهبود هضم غذا
  2. جذب بهتر مواد مغذی
  3. بهبود دهنده سلامت مغز
  4. کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه
  5. جلوگیری از مشکلاتی مانند نفخ و سوءهاضمه
  6. مفید در افزایش متابولیسم و بهبود کاهش وزن
  7. افزایش خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی در بدن
  8. خواص ضد باکتریایی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

کاربردهای فلفل سیاه در درمان و طب سنتی

از دیرباز تا امروز، فلفل سیاه به عنوان یکی از چاشنی‌های خوش عطر برای غذا و دارویی طبیعی برای درمان بیماری‌های مختلف به کار می‌رفته است. اما از جمله کاربردهای مهم فلفل سیاه که در طب سنتی بیشتر از همه به چشم می‌آید، عبارتند از:

  • درمان سرماخوردگی، سرفه و گرفتگی بینی
  • کنترل سطح قند خون و مدیریت دیابت
  • مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌های مختلف
  • بهبود خلق و خو و کاهش استرس با تولید سروتونین
  • بهبود دردهای عضلانی و مفصلی و کاهش التهابات داخلی
  • محرک سیستم گوارش و برای درمان یبوست، نفخ و سوءهاضمه
  • تقویت کننده سلامت پوست و درمان جوش، آکنه و لک‌های پوستی

به شما هم پیشنهاد می‌کنیم تا بعد از خرید فلفل سیاه، این ادویه را در غذاها و دمنوش‌های خود ریخته و نوش جان کنید تا از خواص ترکیبات آن بهره ببرید!

فلفل سیاه بخرید؛ سلامت خود را تضمین کنید!

خرید ادویه، به خصوص خرید پودر فلفل سیاه، یکی از اولویت‌های مهم سبد غذایی هر خانواده‌ای به شمار می‌رود. شما می‌توانید فلفل سیاه تولید شده توسط برندهای معتبر ایرانی، از جمله مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها را بخرید تا سبد غذایی خود را تکمیل کنید.

با خرید ادویه فلفل سیاه علاوه بر آنکه از خواص این چاشنی برخوردار می‌شوید، از کیفیت بسیار بالای ادویه و نوع بسته‌بندی نیز بهره‌مند خواهید شد.

شما می‌توانید جهت مشاهده قیمت فلفل سیاه و خرید آن به صورت اینترنتی، به فروشگاه گلها سری بزنید.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید