12:36 , 1403/3/20
کد خبر: 000050665
بازدید: 1191
دو میلیون تومان هزینه کام گرفتن از این قلیان

قهوه خانه در گذشته محل تجمع افراد سن و سال دار و معروف و سرشناس، همچون پهلوانان، بزرگان محل و ریش سفیدان، شاعران، ادیبان و... بوده است و جایی برای جوانان در قهوه خانه نبوده و جوانان حتی اجازه ورود به قهوه خانه را نداشته اند.

به گزارش تیم وبگردی ایونا به نقل از برترین‌ها: تصویری از یک قلیان متفاوت مربوط هتل اسپیناس پالاس تهران که هزینه یک سرویس آن یک میلیون و ششصد هزار تومان است در فضای مجازی پربازدید شده. البته می‌توان گفت این هزینه به همراه مصرف یک چای ساده در این قهوه‌خانه گرانقیمت حدود دو میلیون تومان آب می‌خورد.

کام گرفتن از این قلیان در تهران، دو میلیون تومان هزینه دارد!
قهوه خانه در گذشته محل تجمع افراد سن و سال دار و معروف و سرشناس، همچون پهلوانان، بزرگان محل و ریش سفیدان، شاعران، ادیبان و... بوده است و جایی برای جوانان در قهوه خانه نبوده و جوانان حتی اجازه ورود به قهوه خانه را نداشته اند.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید