استقلال بدون دو ستاره خارجی اش، گائل کاکوتا و دیدیه اندونگ، راهی کیش شد. این دو بازیکن به دلیل برنامه ریزی قبلی، کمی دیرتر به ایران برگشتهاند و به همین دلیل در تمرینات ابتدایی اردو غایب خواهند بود. باشگاه استقلال برای این دو بازیکن بلیت جداگانه ای تهیه کرده تا هرچه سریع تر به کیش برسند و به تمرینات تیم ملحق شوند.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , تمرینات استقلال بعد از 8 روز تعطیلی در شرایطی از امروز استارت میخورد که دو نفر از بازیکنان خارجی آبیها هنوز به ایران نرسیدهاند.
گائل کاکوتا و دیدیه اندونگ دو بازیکن خارجی استقلال بر اساس برنامه از قبل مشخص شده، امشب به تهران خواهند رسید و به همین خاطر در تمرین امروز و همچنان سفر استقلالیها به جزیره کیش برای برپایی اردوی تدارکاتی غایب خواهند بود.
باشگاه استقلال برای این دو بازیکن خارجی بلیت تهران به کیش به صورت مجزا تهیه کرده تا آنها فردا به جزیره جنوبی بروند و در اردوی تیم خود حضور یابند.
استقلالیها در حالی راهی جزیره کیش شدند که دو ستاره خارجیشان، گائل کاکوتا و دیدیه اندونگ، به دلیل تأخیر در بازگشت به ایران، در این سفر حضور ندارند. این دو بازیکن امروز به تهران میرسند و فردا با پرواز جداگانه به کیش خواهند رفت تا به اردوی تیم ملحق شوند. غیبت این دو بازیکن در تمرینات ابتدایی اردو، نگرانیهایی را برای هواداران ایجاد کرده است.