در روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان، مومنان با تضرع و التماس، از خداوند متعال خواستار رضایت و خشنودی او میشوند. آنان از هر آنچه که موجب ناخشنودی پروردگار است، به او پناه میبرند و توفیق اطاعت و دوری از گناه را از او مسئلت مینمایند. این دعا، فرصتی است برای تجدید عهد با خداوند و تلاش برای پاکسازی روح و روان از هرگونه آلودگی.
به گزارش خبرنگار مذهبی ایونا نیوز , با فرا رسیدن بیست و چهارمین روز از ماه مبارک رمضان، مسلمانان در سراسر جهان با قرائت دعای مخصوص این روز، از خداوند متعال طلب قرب و اطاعت میکنند. این دعا، که مضمونی عرفانی و معنوی دارد، به شرح زیر است:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ، وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ، وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لاَ1 أَعْصِيَكَ، يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ»
«خدايا، در اين روز، از تو آنچه تو را خشنود میسازد درخواست میکنم و از آنچه تو را ناخشنود میکند، به تو پناه میآورم، و در اين روز از تو توفيق اطاعت و ترک نافرمانیات را خواستارم، ای بخشنده درخواستکنندگان.»
در دعای روز بیست و چهارم ماه رمضان، سه خواسته اصلی از خداوند متعال مطرح میشود:
طلب رضایت الهی: در این فراز، بندگان از خداوند میخواهند که اعمال و رفتارشان به گونهای باشد که رضایت او را جلب کند. این امر، نشاندهنده اهمیت کسب رضایت الهی در نزد مؤمنان است.
پناه بردن از عوامل ناخشنودی خدا: در این قسمت از دعا، از خداوند متعال درخواست میشود که انسان را از هر آنچه موجب ناخشنودی او میشود، دور نگه دارد. این امر، بیانگر توجه به دوری از گناهان و عوامل انحراف است.
درخواست توفیق برای طاعت: در فراز پایانی، از خداوند توفیق اطاعت و دوری از معصیت مسئلت میشود. این امر، نشاندهنده اهمیت پایبندی به دستورات الهی و دوری از نافرمانی اوست.
این دعا، با لحنی صمیمانه و امیدوارکننده، از خداوند متعال میخواهد که انسان را در مسیر بندگی و اطاعت خود یاری کند. در واقع، این دعا، نه تنها بیانگر خواستههای معنوی روزهداران است، بلکه راهنمایی برای رسیدن به کمال و سعادت نیز به شمار میرود.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید