23:01 , 1404/1/1
کد خبر: 000125978
بازدید: 1450
در همسایگی طناب دار: داستان تلخ نابغه‌ای که میلیون‌ها قلب را تسخیر کرد و حالا در انتظار سرنوشتی نامعلوم است

"آیا تتلو صرفاً قربانی دوستان ناباب شد؟" این سوالی است که در ذهن میلیون‌ها هوادار او، همان "تتلیتی‌ها"، می‌چرخد. مردی که هوش سرشارش زبانزد خاص و عام است، اما گویی در کنترل سرنوشت خود ناتوان بوده است.

تهیه شده توسط:نگاه ایرانیان نیوز

ونوس بهنود، خبرنگار، در این گزارش به کندوکاو زندگی پرفراز و نشیب امیرحسین مقصودلو، ملقب به تتلو، می‌پردازد:

از کارگری در نوجوانی تا تبدیل شدن به پدیده‌ای نادر در موسیقی ایران، تتلو مسیری پر از دست‌انداز را طی کرده است. او که با انتشار آلبوم‌های زیرزمینی نامی برای خود دست و پا کرد، در اواخر دهه هشتاد خورشیدی به دبی سفر کرد و پس از بازگشت، اولین آلبوم رسمی‌اش را بدون مجوز منتشر کرد.

نخستین بازداشت او در سال ۱۳۹۲ توسط پلیس امنیت اخلاقی و سپس بازداشت‌های متعدد دیگر، نشان از چالش‌های او با نهادهای رسمی داشت. در نهایت، در سال ۱۴۰۲، تتلو در ترکیه بازداشت و به ایران تحویل داده شد.

اما چه عواملی او را به این نقطه رساند؟

عموی تتلو، دوستان ناباب و مواد مخدر را مقصر می‌داند. او می‌گوید: "امیرحسین اخلاق خیلی خوبی داشت. الان هم دارد. اگر اینجا حضور داشته باشد همه‌تان را مجذوب رفتار و حرکات خود می‌کند. اینقدر که بچه‌ خجالتی و با حجب‌وحیایی است. امیرحسین را بعداً دوستانش و مواد کنترل می‌کردند."

مدیر اسبق دفتر موسیقی ارشاد نیز معتقد است که تتلو یک پدیده بود که باید مجوز می‌گرفت: "اگر ما با تتلو درست رفتار کرده بودیم، او می‌توانست یک سرمایه برای موسیقی این سرزمین باشد. هنوز هم بر این باور هستم که امثال تتلو می‌توانند حرف‌هایی را که من و شما نمی‌توانیم به جوان‌ها بزنیم، بزنند. خیلی حرف‌های خوبی هم می‌تواند بزند."

جواد هاشمی، بازیگر، نیز تتلو را شاعری خوب و نابغه‌ای می‌داند که قربانی هجمه‌های بیرونی شده است: "این بدبخت از اول اینجوری نبود. آنقدر گفتند اینطوری هستی آن طوری هستی که رفت و آن طور شد."

اما واکنش مردم به این ماجرا چیست؟

بسیاری از هواداران تتلو، او را هنرمندی با استعداد و حرف دلشان می‌دانند. برخی دیگر نیز به تناقضات رفتاری او اشاره می‌کنند، اما در عین حال، منکر تاثیرگذاری او بر میلیون‌ها جوان نمی‌شوند.

و اما سرنوشت تتلو؟

سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرده است که تتلو در یک پرونده به ۱۰ سال حبس و در پرونده‌ای دیگر به ۵ سال حبس محکوم شده است. اخبار ضد و نقیضی در مورد حکم اعدام او منتشر شده، اما هنوز سرنوشت نهایی این خواننده در هاله‌ای از ابهام است.

حال سوال اینجاست: آیا تتلو صرفاً قربانی دوستان ناباب شد؟ آیا جامعه و نهادهای رسمی در قبال این استعداد مغفول، مسئولیتی ندارند؟ آیا میلیون‌ها "تتلیتی" که با او هم‌صدا شدند، نادیده گرفته شده‌اند؟

این سوالات، ذهن بسیاری را درگیر کرده و پاسخی برایشان وجود ندارد.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا تتلو قربانی است یا مقصر؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید