یک تحقیق کوچک نشان داده است که زردچوبه ممکن است به اندازه داروی "اُمپرازول" در درمان سوء هضم مؤثر باشد.
به گزارش خبرنگار سلامت ایونا، نتایج این مطالعه نشان میدهد که شرکت کنندگان پس از مصرف مکملهای زردچوبه به مدت ۲۸ روز، تجربه کاهش قابل توجهی در شدت علائم سوء هضم را کردند.
کورکومین، که یک ماده موجود در زردچوبه است، دارای خواص ضد التهابی است که میتواند به کاهش التهاب کمک کند. زردچوبه را میتوان به مختلف شکلهای غذایی از جمله چای، خورشتی، یا به صورت مکمل مصرف کرد.
تحقیقات جدید نشان میدهد که کورکومین ممکن است در تسکین سوء هضم در افراد مبتلا به این مشکل مؤثر باشد، به اندازه امپرازول که یک داروی معمول برای کنترل اسید معده اضافی است.
این تحقیق توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه چولالانگ کورن در بانکوک تایلند انجام شد. در این تحقیق، ۱۵۱ بیمار در رده سنی ۱۸-۷۰ سال به تصادف به یکی از سه گروه درمانی تقسیم شدند. نتایج نهایی نشان داد که کاهش معنیداری در شدت علائم سوء هضم در گروههای ترکیبی (زردچوبه به علاوه امپرازول، کورکومین به تنهایی و امپرازول به تنهایی) در روز ۲۸ مشاهده شد.
این پیشرفت حتی بعد از ۵۶ روز قویتر بود.
نتایج این مطالعه، زردچوبه را به عنوان یک درمان سوءهاضمه نشان میدهد، اما محققان میگویند انتخاب بین زردچوبه و امپرازول در نهایت به شدت علائم، ترجیحات فردی و توصیههای یک متخصص مراقبتهای بهداشتی بستگی دارد.
در نهایت، محققان تاکید میکنند مردم نباید مصرف داروهای PPI مانند امپرازول را بدون مشورت با پزشک خود کنار بگذارند، به ویژه که ممکن است هنگام ترک این داروها، ریفلاکس اسید را تجربه کنند.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید