داروهای گیاهی و طب سنتی

آخرین اخبار

اسطوخودوس (Lavender)، گیاه بومی منطقه مدیترانه است و در حال حاضر در بسیاری از نقاط جهان به دلیل زیبایی و فواید متعددش کشت می شود. این گیاه با گل های بنفش معطر است که از دیرباز به دلیل خواص دارویی و آرامش بخشی خود شناخته می شود.

12نوشیدنی خوش‌طعمی که نه تنها در زمستان برای گرم شدن بدن مفیدند، بلکه می‌توانند به عنوان چربی‌سوز به شما در رسیدن به اندام ایده‌آلتان کمک کنند.

هسته برخی از میوه های تابستانی خواص شگفت انگیز ی دارند. مثلا مواد موجود در هسته گلابی به پاکسازی کبد از سموم و بهبود کارکرد آن کمک می‌کنند.

آب برنج با فشار لیموی غنی از آنتی اکسیدان می‌تواند آبرسان باشد، اما نمی‌تواند کاری را انجام دهد که یک دارو انجام می‌دهد.

یک عامل بالقوه خطر برای بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌ها چربی خون است. این بیماری بر اثر مصرف غذاهای چرب، فست فودها و بی تحرکی به وجود می آید.

پیاز به دلیل خواص بی نظیرش به داروخانه گیاهان یا پادشاه گیاهان معروف است.

کتیرا، با خواص درمانی فراوان، می‌تواند به بهبود بسیاری از بیماری‌ها کمک کند. آیا این یک داروی طبیعی و بی‌ضرر

هل می تواند طعم شیرین لطیفی را به هر غذایی اضافه کند، بنابراین یک ادویه محبوب است و به طور گسترده در غذاهای مختلف جهان مصرف می شود.

ژل رویال یک ماده طبیعی با خواص مفید فراوان بوده و مسیری به سوی سلامتی و طول عمر می گشاید. افراد سالم برای تقویت سلامت بدن و پیشگیری از بیماری ها از آن استفاده می کنند.

چای آبی، از گل‌های نخود پروانه‌ای تهیه می‌شود و یک نوشیدنی خوش‌رنگ و خوش‌عطر است. این نوشیدنی به دلیل رنگ آبی‌اش که در اثر ترکیب با اسید تغییر می‌کند، معروف است.

قارچ یال شیر، با ظاهری منحصر به فرد و خواصی شگفت‌انگیز و با نام‌های دیگری مانند قارچ هریسیوم و قارچ دندان ریش‌دار نیز شناخته می‌شود و فواید بسیاری برای سلامتی انسان دارد.

جلبک دریایی نوعی گیاه دریایی است که در آب‌های شور و اقیانوس‌ها رشد می‌کند و می تواند در بشقاب غذایی ما جا داشته باشد.

فیتوتراپی شاخه‌ای از پزشکی است که از گیاهان و ترکیبات طبیعی آنها برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند.

استفاده از سرکه و جوش شیرین در آب می‌تواند دارای فوایدی برای بدن باشد. این روش معمولاً برای کنترل وزن، بهبود گوارش و تقویت سیستم ایمنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دم گیلاس، حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها و پلی‌فنول‌ها است. این ترکیبات می‌توانند به محافظت از بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کنند

برگ کاری، که با نام‌های "کادی پاتا" و "مرّی" هم شناخته می‌شود، برگ‌های معطر درختی با نام علمی "Murraya koenigii" است که در آشپزی هندی و جنوب شرق آسیا کاربرد فراوانی دارد.

روغن ریحان سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است در نتیجه فواید بی‌شماری برای سلامتی و زیبایی دارد.

زعفران ادویه ای گرانبها با طعمی منحصر به فرد است که قرن ها به عنوان داروی گیاهی مورد استفاده قرار گرفته است. از مزایای زعفران سلامت قلب و عروق و کاهش فشار خون است.

سرکه نیشکر رنگی قهوه‌ای طلایی و طعم ملایم دارد که از تخمیر عصاره نیشکر به دست می‌آید.

خاکشیر از دیرباز به عنوان بخشی از درمان‌های خانگی در طب چینی، هندی و ایرانی مورد استفاده قرار گرفته است.