11:17 , 1402/9/25
کد خبر: 000038115
بازدید: 1268
خوراک سبزیجات ایتالیایی

طرز تهیه خوراک سبزیجات ایتالیایی به نام راتاتویی را در ادامه مطلب مطالعه کنید.

به گزارش تیم وبگردی ایونا، طرز تهیه خوراک سبزیجات ایتالیایی به نام راتاتویی به شرح زیر است:

راتاتوی خوراک سبزیجات ایتالیایی

راتاتو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ فرانسوی است که از سبزیجات فصلی و گیاهان خوشمزه تهیه می‌شود. این غذا گزینه‌ی عالی برای گیاهخواران است و با کم‌کالری بودنش، یک انتخاب سالم برای رژیم غذایی متنوع است. در ادامه، دو روش مختلف برای تهیه این دستور پخت خواهیم داشت.
خوراک سبزیجات ایتالیایی

طرز تهیه راتاتویی خوراک سبزیجات ایتالیایی

مواد لازم خوراک سبزیجات ایتالیایی: راتاتویی

  1. بادمجان حلقه شده: ۱ کیلو
  2. - قارچ حلقه شده: ۵۰۰ گرم
  3. - سیب زمینی حلقه شده: ۲ عدد متوسط
  4. - پیاز متوسط: ۱ عدد
  5. - فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  6. - سبزی معطر (جعفری، گیشنیز، مرزه، نعنا): ۴ قاشق غذاخوری
  7. - گوجه فرنگی: ۴ عدد
  8. - نمک، فلفل، و ادویه به میزان لازم
  9. - آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  10. - رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه راتاتویی

  1. بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌هایی پوست کنید و روی آنها نمک بپاشید. سپس آنها را در یخچال حداقل یک ساعت گذاشته تا تلخی آنها از بین برود.
  2. بادمجان‌ها را آب‌کشی کرده و با دست کمی فشار دهید تا اضافی‌ها خارج شود. سپس آنها را در روغن سرخ کنید.
  3.  سیب‌زمینی‌ها را پوست کنید و حلقه حلقه کنید، سپس سرخ کنید.
  4.  قارچ‌ها را نیز حلقه حلقه کرده و با حرارت بالا تفت دهید. پیاز را هم تفت دهید تا شفاف شود.
  5. بادمجان‌ها را در ظرف مناسب چیده و روی آن سبزی‌ها را پخش کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید.
  6.  به ترتیب قارچ، سبزی، پیاز، گوجه دلمه‌ای را به طبقات بچینید.
  7.  رب گوجه را تفت داده و نصف لیوان آب و آبلیمو را به آن اضافه کنید. این مخلوط را به سبزیجات بریزید.
  8. روی ظرف را با آلومینیوم فویل پوشانده و در فر به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد نصف ساعت پخت کنید.

با این دستور ساده و لذیذ، راتاتویی فرانسوی خاص را در خانه خود تجربه کنید و از طعمی منحصر به فرد لذت ببرید.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید